היי חברי'ה

i love gina

New member
חגשמח!!!!!!!!

אנשים, שיהיה לכולנו חג הכי שמח שיכול להיות... אז, שככל אחד יכתוב למה הוא התחפש/יתחפש ואם אפשר- שימו תמונות!!! אני התחפשתי בבוקר, ויתחפש בערב למסיבה, למי אחרת מאשר ג'ודי!!! (כן, כן, ג'ודי מארץ נהדרת..) היה ממש כיף איתה... מצאתי אתמול בדקה ה-90 פיאה שממש דומה לשיער שלה, התאפרתי כמו איזה פריחה בבוקר, לבשתי כמעט הכל מג'ינס, עם מלא תכשיטים בצבע טורקיז, וכמובן שמתי עליי סלוטייפ , שכל פעם שחייכתי/צחקתי/דיברתי נפל מהמקום, והייתי צריך לתקן אותו כל הזמן... (היה לי מספריים והרבה הרבה סלוטייפ בכיס...
) מה אתכם? ננסי, יש תמונות שלך בתור ג'ינה?

CAMILABENJA

New member
אני הייתי מאוד לא מקורית

והלכתי על חתולה.. זה מה שקורה כשנזכרים מאוחר... אני אשים תמונה אח"כ :)

אני התחפשתי לעצמי

לקחתי כובע מכשפה כזה ולבשתי חולצת בטן שקופה פצצתיתי כזאת יחד עם חצאית מיני וגרביוני רשת.

rockchick5

New member
אני התחפשתי ../images/Emo26.gif

לאחיות פיק עם חברה..
לבשתי מכנס שחור כזה פריקי וגופיה שחורה עם רשת ורודה וכזו רשת שחורה ליד..
והייתה לי פאה מזה מצחיקה חחח.. שחורה פרועה כזו..
ואממ מה עוד?... אה ניטים כמובן.. אהה ודיסקיות כאלה עם s ו-d חחח זה היה קורע...! אולסטאר נעליים... אממ מה עודד??? אהה.. אחרון אממ שמנו מדבקות כאלה של שם וכתבנו וואו ושיגעון

חחח.....דונט ואורי סמי הורי....

דונט בי סקרד יואב שוורד
לצערי לי התחפשתי כי לא מצאתי את השימלה המתאימה
ראיתי כמה שמלות בהבימה [כל שנה הם מוכרים את התלבושות של השחקנים מהצגות שכבר סיימו להציג {לקראת פורים}] ולא מצאתי שום שימלה שתואמת את הפרינסס שלנו.... דווקא כל כך רציתי ללבוש שימלה...
לא נורא...אולי פורים הבא...[בצבא]

PinkyRaSta

New member
אני העמדתי את הראסטות

השחרתי ת'פנים עם פחם, שמתי חלוק, ונעלי בית ותקע ביד... <או בכיס אבל לא משנה...> כה כה! תחפושת עם מוסר השכל ילדים! נו נו נו! D: חיחיחיחיחי

נטלייי

New member
פורים שמח לכולם ../images/Emo148.gif

שיהיה לכם הפורים הכי שמח שיכול להיות.

פורים שמח...../images/Emo152.gif

ותשתדלו להנות באמת... כי עוד מעט תקופת הבגרויות...
אייך רואים עליי שתקופת הבגרויות מתקרבת
לילות לבנים...[
]

למעלה