היי, חברות וחברים

היי, חברות וחברים

אתמול נשקלתי אחרי שבוע וחצי שלא נשקלתי ירדתי ב"ה עוד 4 ק'ג ומה שמוזר לי זה שפעם שעברה שנשקלתי וזה היה שבוע וחצי אחרי הניתוח ירדתי הרבה יותר ועכשיו פחות אז רציתי לשאול אם זה קשור לזה שהתחלתי לאכול יותר אז אני יורדת פחות? בהצלחה לכולם עם ההתמודדות היום יומית שבת שלום חברים וחברות ותודה על התמיכה שאתם פה

אופירA

New member
מנהל
איזה ניתוח?

ב-3 שבועות את מתארת ירידה עצומה. המון. צריך רק לשמוח. ירידה אינה נעשית בקצב אחיד. 4 קילו בשבוע וחצי זה המון המון. זה קצב מהיר מאוד.

מעקף

אני רוצה לרדת יותר מהר!!!!!! מתה כבר לצאת שופינג מטורף (כוסכת כסף בשביל זה)

אופירA

New member
מנהל
את רוצה לרדת יותר מ-16 קילו כל חודש? ../images/Emo12.gif

את באמת רוצה לאבד 45 קילו תוך 3 חודשים? לא שזה משנה כל כך מה שאת רוצה, הגוף יעשה מה שבריא לו, ואם לא תפריעי לו לא תפריעי גם למכסימום השאיפות שאת יכולה להשיג. לא רוצה אלא יכולה. רצוי מאוד להתאים את הרצון לאפשרות המציאותית. הירידה שלך מאוד מהירה וכדאי לשמוח בזה. האם את מודעת לכך שהנפש צריכה זמן לעכל ירידה במשקל, ואם הגוף מאבד 25 קילו בחודשיים היא עלולה להיכנס לדיכאון בגלל חוסר יכולת להכיל את השינוי?

קובי d1

New member
ירושלמית 789

את רוצה לרדת יותר מהר בשביל השופינג המטורף אולי תעשי שופינג יותר מהר אבל תעשי את זה כבחורה חולה הסובלת מחוסרים בויטמינים קחי ראת הזמן לא למהר ....תעשי הכל בשכל ובתבונה שלא תצטערי אחרי זה הרבה בריאות שבוע טוב קובי

שמחה37

New member
ירושלמית יקרה

שבוע וחצי אחרי ניתוח יורדים יותר כי לא אוכלים כמעט כלום ויש כלכלה שלאחר ניתוח ארבעה וחצי ק"ג בשבוע וחצי זה יפה מאוד קחי בחשבון שהירידה מתבצעת במדרגות ויהיו שבועות שתראי גם עצירה הכל בסדר. הגוף לא יכול לרדת ולרדת בלי הפסקה. באיזשהו שלב הוא שומר על המאגרים שלו, תהני מהתהליך תאכלי נכון תשלבי ספורט ושתיה ותראי תוצאות על המשקל שמחה

חמ סה

New member
שיהיה בהצלחה ../images/Emo45.gif

ברוכה הבאה למשפחת המעוקפים כדאי שתתאימי את הציפיות שלך לנעשה בפועל - כדי למזער את האכזבה מירידות מועטות יותר בהמשך הדרך. זה ניתוח שהגוף צריך לדעת "לאכול" אותו (תרתי משמע) ולהתמודד עם שינוי בלתי הפיך בכל מערכת העיכול. השנה הראשונה היא חלון ההזדמנויות הגדול לירידה במשקל - תשתדלי לפעול ע"פ ההנחות התזונתיות שקיבלת + שילוב שתיה מרובה ופעילות גופנית = והתוצאות לא יאחרו לבוא. כדי לרדת במשקל צריך לאכול , רק לידיעה כללית.. בהצלחה

למעלה