היי חבר'ה... הפורום מת... אולי נחיה אותו קצת?
ג גרגורי פקארי New member 22/9/06 #2 אללה החייאה פלוס התפקדות! המשימה: אנא כתבו חמשיר בנושא "עוגיית צ'וקלט צ'יפס". המנצח יזכה בתהילת עולם (נו, זה שכשאין תקציב לפרס, אז נותנים!)+ אספקת ערגליות חינם* לכל החיים פלוס התפקדות. איתמר. *הערגליות אינן כלולות בפרס.
אללה החייאה פלוס התפקדות! המשימה: אנא כתבו חמשיר בנושא "עוגיית צ'וקלט צ'יפס". המנצח יזכה בתהילת עולם (נו, זה שכשאין תקציב לפרס, אז נותנים!)+ אספקת ערגליות חינם* לכל החיים פלוס התפקדות. איתמר. *הערגליות אינן כלולות בפרס.
S Stillwater New member 24/9/06 #4 יאללה, יש לי חמשיר! פעם הייתה לי עוגית צ'וקלט צ'יפס והיא נראתה אחלה מנצ'יס אכלתי ואכלתי ואכלתי אותה עד שלבסוף גילתי הפתעה! ההעוגיה הייתה ספייס קוקיס!
יאללה, יש לי חמשיר! פעם הייתה לי עוגית צ'וקלט צ'יפס והיא נראתה אחלה מנצ'יס אכלתי ואכלתי ואכלתי אותה עד שלבסוף גילתי הפתעה! ההעוגיה הייתה ספייס קוקיס!
ה העוגייה של דפנה New member 22/9/06 #3 לא יוצא לי בזמן האחרון להכנס../images/Emo85.gif אני דיי עמוסה.. חח אני בנאדם עסוק^^ אבל אל דאגה אני לא נוטשת את פורומעוגיות
לא יוצא לי בזמן האחרון להכנס../images/Emo85.gif אני דיי עמוסה.. חח אני בנאדם עסוק^^ אבל אל דאגה אני לא נוטשת את פורומעוגיות