היי חבר'ה

סטרומבה

New member
היי חבר'ה

מה נשמע רציתי לחזור להיות סטרומבה אבל חס וחלילה לא כמו שהייתי פעם בדיוק כמו קופיקו13 אז לכל החדשים זה היצור שכולם דיברו עליו ואמרו שהוא מקלל

אז משהו כאן לא מסתתדר לי

לפי מה שאמרו לי קופיקו 13 הוא סטרומבה, זה נכון?! וסטרומבה נחסם, אז איך הוא כותב כאן הודעה? ואם סטרומבה הוא קופיקו כמו שאמרתם, למה הוא רוצה להיות כמו קופיקו אם הוא קופיקו בעצמו ולמה לחזור דרך כינוי אחר?! לא הבנתי כלום

סטרומבה

New member
אבל ביקשתי מג'ן שתשחרר לי את החסימה

וחוץ מזה אני כבר לא מקלל ועני בקיטה תיפוליט אל תתערב

Jen74

New member
אין הרבה מה להבין-סדר בבגלגן../images/Emo26.gif

"סטרומבה" בעבר התנהג לא יפה בפורום, קילל על גבי הפורום ובמסרים, בלי שום סיבה. קיבל אזהרות ולא הפסיק ונחסם מהפורום. הגיע "אביאל13" והתנהג אותו דבר, הוזהר, לא הקשיב לאזהרות ונחסם. ואז הגיע "קופיקו13" לפורום, כתב מאוד יפה בפורום, השתתף יפה ואז התחיל "עני בקיטה תיפוליט 1" להציק לקופיקו13 ולספר לכולם שזה בעצם "סטרומבה" בתחפושת. אני סירבתי לחסום את קופיקו13 על סמך חשדות או עובדות של גולשים כי מדובר באותו גולש. המדיניות של תפוז היא לחסום גולש שמפריע לפורום לאחר שאותו גולש הוזהר ולא חדל מההפרעה שלו. אבל אם הגולש נכנס בכינוי אחר ולא מפריע לפורום ומתנהג ככל הגולשים הסבירים, אין סיבה לחסום אותו אפילו מדובר באותו אדם שמשתמש בשני כינויים שונים, באחד הוא קילל ובשני לא. קופיקו13 היה בוגר מספיק להודות שהוא זה סטרומבה ולהמשיך ולהתנהג בפורום כבוגר. לעומת זאת חלק מהגולשים בפורום ממשיכים להציק לו כל הזמן ואני חוששת שזה בגלל שהוא הודה שהוא גם סטורמבה החסום. קופיקו13-סטרומבה-אביאל ביקש ממני שאסיר את החסימה של סטרומבה ושהוא יחזור לכתוב כסטרומבה אבל לא יתנהג שוב בצורה מגעילה כפי שהתנהג קודם. אין לי סיבה להשאיר את החסימה של סטרומבה ולכן שחררתי את החסימה. כמובן שאם סטרומבה יחזור לסורו ויפריע לפורום הוא ייחסם בשנית והפעם לתקופה ארוכה יותר. אני חושבת שכאן אפשר לסכם את הדיון כי אין על מה לדון.

למעלה