היי חבר'ה...

היי חבר'ה...

מה קורה.. נכנסתי לראות מה איתכם... אני רוצה להגיד לכם שלא תתיאשו סיימנו לעבוד על השיר זה לקח לנו המון זמן אבל היינו חייבות להיות בטוחות בשיר ובביצוע ואנ ייגלה לכם סוד.. הקלטנו אותו מחדש כמה כמה פעמים בשביל שנהיה סגורות מבחינת ביצוע והוא יצא מדהים... כי החברות שלי בלהקה הן מוכשרות יפייפיות ומדהימות ואני אוהבת אותן..בקרוב תראו אותנו אל תדאגו.. ודבר אחרון לסיום שתדעו שאני אוהבת כל אחד מכם..אתם הייתם איתנו ותמכתם מהתחלה אתם ילדים מקסימים ומדהימים ואנחנו עוד נהיה כאן להרבה זמן!!! מקווה שאהבתם את השיר ואת התמונות.. מטורפתתת עליכם..ואני באמת מטורפת..(בכללי).

מטורפת שלי../images/Emo99.gif

את מדהימה,כל כך מדהימה, כמה שהייתי צריכה את זה עכשיו. הילה,תודה. תודה, שכתבת,שאת כזו מקסימה,מדהימה,מלאכית. נגמרו מילותיי לתאר אותך,אני אוהבת אותך! תודה שכתבת,הפכת את היום הזה מקצת עצוב למואר, כמו תמיד,רק את! אני אוהבת אותך,ותומכת,תמיד תמיד מאחורייך בכל דרך שתפני, את יודעת נכון? כמה הייתי רוצה לשמוע "כן" אבל אני יודעת שכן...
בקשר לשיר-אני אהבתי אותו מאוד!! ואני מודה שאני חורשת
,הכי טוב זה שאתן שלמות עם עצמכן ויודעות מה אתן עושות ולכן אני שמחה שהקלטתן אותו שוב
. ולתמונות בכלל אין לי מילים
... מקווה לראות אותך שוב=) ממ אין לי יותר מה להגיד חוץ מ-אוהבת אותך בלי סוף מדהימה שלי.יפה שלי, באמת בהצלחה בכל,תהיי מאושרת ואני יותר! אוהבת,מעין. (ועכשיו רק טל תבין, נשים את המשפט כמו אצל נינט
, "חצי מרוקאית,חצי טוניסאית,"מטורפת בכללי").

CrAzY4uMJJ

New member
אוי מתוקה...

איתכן לאורך כל הדרך למעלה!!=] רק בהצלחה..!!!
אוהבתת..!!! מטורפת שכמוך..חחע

יאאאאאאא

הילה תודה רבה שנכנסת למה את אומרת שהאחרות מוכשרות זה נכון אבל מה איתך את מאד מוכשרת ומדהימה. וברור שאהבנו את השיר המדהיםםםם ואת התמונות את מדהימה שם כמו תמיד.
עדו

יאייי הילה מאי הלוי לכאן=)))

סתם כי השם האמצעי מדהים=)) את פשוט מדהימהההה איזה מאמיייי..!! ממש התרגשתי לקרוא מה שרשמת=]] שיר מדהים..בטוחה שהסיגנל יהיה מדהים עוד יותר..והתמונות..לא חבל לגרום לנו ככה להתקפי לב?=[[ זו אני מורן...=) הבטחתי לך שאני אגיב..והנה אני מגיבה=)) אוהבת אותך=]

הילה../images/Emo24.gif

תודה רבה חמודה
התמונות יצאו יפה מאוד
ואני רוצה לאחל לך ולבנות המון המון בהצלחה עם השיר החדש

ayala 13

New member
הילההה../images/Emo99.gif

עדיין לא שמעתי את הסינגל,אבל אני בטוחה שהוא מדהים
אני שמחה שעבדתן והקלטתן אותו כמה פעמים כדי שיצא הכי יפה שרק אפשר. בהצלחה בהמך

למעלה