היי חבר'ה

Your sweet87

New member
היי חבר'ה

היו לי כמה מקרים ללא הסבר שהם: א. מתי ששיחקתי עם בת דודה שלי הבחנתי בדלת שנפתחת לבד ונשארת פתוחה. ב. בלילה אני מבחינה בדלת שנפתחת לבד ומשהו או מישהו סינוור אותי עד כדי כך שלא יכולתי לראות דבר. בסופו של דבר הדלת נסגרת ואני בתנוחה של ישיבה על המיטה. ג. אני הולכת עם בת דודה שלי למעלית ופתאום אנחנו שומעות רעש מוזר במזדרון אבל לא רואות דבר במזדרון כמו שאנחנו לבד. מה זה יכול להיות? מה שאני יודעת זה שאני לא דמיינתי את זה אלא ראיתי ושמעתי את המסופר לעיל.

יש 4 הסברים לזה

דבר ראשון, אני חדשה כאן וקוראים לי מרינה ובקשר למה שקרא לך 4 הסברים: 1. דימיינת הכל
מה שלא נראלי 2. הדלת נפתחה מהרוח והיה רעש כי משהו נפל
מה שגם לא נראה לי 3. מישהו מנסה להפחיד אותכן
מה שנישמא לי הזוי 4. או שהסיבה היא רוחות
הסיבה הכי נכונה לדעתי מקווה שעזרתי, ואים יש לך מזל אולי הרוחות טובות =/

Your sweet87

New member
זה מה שאמרתי להוריי

אבל זה אומר שהמזדרון במלון רדוף רוחות? לא שמעתי אף פעם על רוחות רפאים שמסנוורים אנשים.

תשובה ל your sweet87

תופעות מוזרות או אפילו תופעות שנראות על טבעיות, לפעמים הן הפשוטות ביותר. בני האדם תמיד מחפשים הסברים וקישורים לעולם הבא, אני לא משתכנעת מסיפורים על דלתות נטרקות, מכיוון ש"רוחות רפאים" הן בעצם נשמות שמסתובבות סביבנו, בניגוד לדמיון הפורה של במאי הוליווד וסטיבן קינג, רוח היא אינה יישות מרושעת שמטרתה להפחיד אותנו למוות באמצע הלילה, ונשמות הן טהורות שנמצאות סביבנו מסיבה מסויימת, לא כדי להזיק לנו. לפעמים יש תופעות שנובעות מדברים יותר מסובכים כמו אנרגיות טעונות באיזורים מסויימים, לעיתים אנחנו נוטים לפרש את הדברים המוזרים שקורים סביבנו כ"בית רדוף רוחות" וכדומה, לדלת שנפתחת ונסגרת כמובן תמיד יש הסבר, אם בצד השני של הבית נפתח חלון זה יכול היה ליצור לחץ שגרם לדלת להיפתח, כנ"ל לגבי הרעש במסדרון, לעיתים אנחנו שומעים רעשים ולא רואים שום דבר מסביב ומסיקים מסקנות, כמו קליקים שהרהיטים מוציאים באמצע הלילה למרות שאיש לא נגע בהם (נובע מהתכווצות הרהיטים בקור של הלילה), יכל בהחלט להיות שהרעש נעשה מאחורי דלת כלשהי, וחבל שסתם תכניסו לעצמכם דברים לראש. לגבי מה שקרה לך בחדר והסינוור, יש לי כמה שאלות- האם את בטוחה לחלוטין שלא חלמת את זה? יש חלומות שלפעמים נראים כל כך אמיתיים וכשאנחנו מתעוררים אנחנו בטוחים שהיינו ערים כל הזמן, ואולי התעוררת ברגע שהתיישבת על המיטה. אם את בטוחה לחלוטין שלא ישנת ואת בטוחה שהיית ערה, האם הלכת מחוץ לחדר לבדוק מה זה היה? אולי אפילו אדם כלשהו הסתובב לך בבית והאיר עלייך עם פנס? (אולי פתאום גיליתם יום אח"כ שנעלם כסף או תכשיטים או משהו מהבית?). אני מאמינה בעל טבעי ולא שוללת כלום, אבל מנסיוני בד"כ לסיפורים תמוהים כאלו יש הסברים יותר הגיוניים.

Pollitaaaaaaa

New member
אני חושבת שלא חלמת,

אני נורא מאמינה ברוחות,ובעולם הבא.. כי המון דברים קרו לי!

sofish7

New member
גם אני מאמינה...

גם אני מאמינה ברוחות....כי היו הרבה מקרים מוזרים שקרו לי,בזמן סיאנס ולא בזמן הסיאנס [טבעי]!!! וגם בכל הקשור למיסטיקה...=]

למעלה