היי חבר'ה

Shablula 88

New member
היי חבר'ה

מה המצב? אני בקבע (נגדת) כבר 9 חודשים, וחתומה עד סוף 06'.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה את כל עניין הנקודות??? הבנתי שאני צריכה כרטיס נקודות, ורק אז אוכל לרכוש... איך זה הולך עם מדים וכאלה? אני פשוט חייבת מדים דחווווףףף ואין לי מושג איך אני עושה את זה ... אשמח לתשובתכם :)

מ ס ט י ק

New member
אז ככה...

יש בשאלות הנפוצות ובטגליינס מידע על כל מה שקשור לנקודות. מוזר שאת 9 חודשים בקבע ועוד אין לך כרטיס נקודות. - את צריכה לפנות לשלישות אצלך ולבקש מהם כרטיס נקודות של קבע, את צריכה לחתום להם על יפוי כוח והם יביאו לך אותו מתל השומר או מנקודה אחרת שמפיקה כרטיסים כאלו (אני לא זוכרת איפה עוד יש) אח"כ מהרגע שיש לך את הכרטיס, אני מקווה שגם יוזנו לך הנקודות, תוכלי לגשת לחנויות של מר"צ (אם אני לא טועה בשם), יש חנות בתל השומר ולקחת משם מדים חדשים. אגב, חוץ ממדים יש עוד דברים נחמדים שאפשר לקנות עם הנקודות. כדאי מאוד לנצל!

Shablula 88

New member
תודה רבה!!

תודה רבה רבה רבה! הסיבה שעוד אין לי כרטיס היא כי זה לא ממש עניין אותי עד עכשיו... אבל עכשיו כשאני חייבת מדים...... אגב, האם ניתן לקנות מעיל של אנשי קבע עם הנקודות?

מ ס ט י ק

New member
לא.. את המעיל קבע לא ניתן לקנות

יותר, הדרך היחידה היא להשיג אותו מאנשים הוא לקנות בחנויות פרטיות. אגב - תיקראי בטאגליינס על הנקודות... את יכולה לקנות עם זה הלבשה תחתונה, בגדי ספורט וכד' וכל זה בלי לשלם אגורה.. זה מאוד כידאי!!

למעלה