היי חבר'ה

miha

New member
היי חבר'ה

יש לי שאלה קטנה. התקציב שלי דיי נמוך כרגע אבל אני רוצה לקנות נייד. אני גר בארה'ב. מה יותר טוב או עדיף בשבילי אם אני צריך לבחור בין סלרון ל AMD מה יעבוד טוב יותר עם גרפיקה (וידאו בייתי) ואינטרנט. קל יותר מהיר יותר...? וגם מה החברה שמציעה את הדיל הכי טוב ושווה?? תודה

Jan22

New member
סלרון זה מאבד חלש ,לגרפיקה הוא

לא מתאים ,פנטיום מצד שני יכול להתאים (הוא גם של אינטל) . AMD שמים בניידים בדר'כ את מעבד ה"טיורון" לא יצא לי לעבוד איתו אבל שמתי לב שהוא מגיע עם 64BIT כלומר ליבה כפולה ,ושווה מחשבה . בכל מקרה - הייתי לוקח פנטיום M של אינטל מהירות 1.73 ומעלה עם 512/1GB זיכרון פנימי ,כרטיס מסך 128MB של ATI/NVIDIA/GMA - INTEL .. זה יספיק .

Ixion

New member
64 ביט זה לא כפול ליבה, אלא מעבד

יחיד התומך ב64 ביט... בכל אופן, סלרון זאת בחירה איומה בכל מחשב.

senseBOP

New member
צודק.

מיכה, אם אתה רוצה לקנות נייד חדש, ואתה בחו"ל, מצבך מצוין! אתה יכול למצוא ניידים נפלאים בסביבות ה-$650-700. בגדול, אני ממליץ לך ללכת על מעבד AMD. אם אתה משווה שני מעבדים בעלי אותה מהירות ומדורות מקבילים של AMD ו-Intel, המעבד של AMD יעבוד יותר טוב, יותר מהר, ויותר ביעילות. מה גם שמעבדי ה-AMD מתחממים הרבה פחות מפנטיום לסוגיו. אין לי המלצות ספציפיות בשבילך על דגם עם AMD, אבל חיפוש קצרצר בגוגל יחשוף המון אתרים בפנייך שמדברים וממליצים על ניידים.

Ixion

New member
דווקא בניידים אינטל שולטת בתחום

יש באמת די הרבה מחשבים מתחת ל1000 דולר שהם ממש VALUE FOR YOUR MONEY.. חפש במיוחד אצת DELL. יש להם גם מלא מלא מלא מבצעי REBATES שפשוט חותכים את המחירים במאות דולרים (ואם אתה גר בארה"ב אתה יכול גם להנות מהמבצעים האלה!).

miha

New member
מה אתם יודעים על..

אייסר ? Acer TravelMate Notebook PC (4011WLCI) ACA TM4011WLCI • Pentium® M processor 725 • 15.4" WXGA TFT display • 512MB of DDR333 memory • 60GB hard drive • DVD/CD-RW combo • 802.11g/b wireless האם זו חברה טובה ?? באמת תודה על העזרה חברים.

senseBOP

New member
מצויינים

בדגמים ה"ישנים" שלהם פחות טוהים, אבל כל הליין החדש של 2005 מצויין. כמו שנאמר, מומלץ בחום לבדוק דילים שמכילים Rebates. אני נמצא און ואוף בניו יורק, ומבצע את כל הרכישות שלי שם. ניתן לדוגמא לרכוש כיום נתב אלחוטי ב-$5 אחרי ריבייטס.

senseBOP

New member
כל הרשתות הגדולות

כגון: BestBuy, CompUSA, Circuit City וכו'. אני מציע לך גם לבדוק אתרים כגון: slickdeals.com, epinions.com, buy.com וכו'. SlickDeals מראה את כל המבצעים בכל החנויות והאתרים ברשת, ותמיד יש שם דיל על נייד או שניים. Buy.com הוא אתר מצויין שנותן מחירים מדהימים! ל-BestBuy יש תמיד המון מבצעים על כל מוצר כמעט. אם אתה מועניין גם בניידים של Dell, אז בכלל יש לך סיכוי למצוא דיל טוב, כי יש להם כמעט כל יום איזהו ריבייט חדש.

miha

New member
טוב אז ככה קניתי נייד

acer travelmate 4010 נראה טוב ונחמד אבללללללללללללללללללל התחברתי MSN וראיתי את המשפחה בארץ והם או אותי עם המצלמה....ואז בום מסך כחול, שאומר שהמחשב כבה כדי להגן על החומרה ?$@%#Q@ מה זה אומר? וגם שאני מזיז את עכבר הוא נתקע לשנייה וגם שאני כותב כאן כל 20 שניות הוא מדלג על אות שאני כותב... להחזיר את המחשב או מה ???

Ixion

New member
המחשב חדש? או יד שניה?

והאם אתה התקנת את כל מה שיש עליו? או שקיבלת הכל READY-MADE? אם הוא חדש - ישר לחנות. יד שניה... נראה מה כבר אפשר לעשות.

senseBOP

New member
אין לך מה לדאוג, בגדול...

זה וירוס. תמיד כשהייתי מתקין ווינדוס XP על מחשב חדש הוא היה מתפקד ככה שהייתי מתקין עליו את כל ההגנות הרגילות (AntiVirus, Firewall, MS AntiSpyware), ואז הוא כבר עבד בסדר. אם לא התקנת את כל אלה, לא טוב. אף פעם, אבל אף פעם, לא מתחברים לרשת עם מחשב לא מוגן. אני לא יודע אם אתה מכיר את הניסוי הזה, אבל לפני כמה שבועות איזו אוניברסיטה בארה"ב עשתה ניסוי לראות כמה זמן לוקח למחשב עם XP להידבק בוירוס מהרגע שהוא מחובר לאינטרנט. לקח לו 7 שניות!!! אם התקנת, אז גש חזרה לחנות שבה רכשת את הנייד. הם יטפלו בך בלי בעיה. איפה קנית אותו דרך אגב?

למעלה