היי חבר'ה...

sivanlior

New member
היי חבר'ה...

מה קורה? כמה זמן לא רשמתי כאן... אני מקווה שחג הפורים היה מצויין... אצלי בכל אופן היה מדהים.. הייתי אצל חבר שלי שבת בפעם הראשונה והיה מדהיםםם טוב תהיו בקשר! יום נעים

חייםלוי

Member
מנהל
איפה היית בפורים? באיזו עיר?

העיקר שנהנית. ועכשיו להתחיל לעבוד לקראת פסח

sivanlior

New member
הייתי ב..

ירושלים, ואני חייבת לציין שפורים בירושלים זה הדבר הכי כיף שיש.. במיוחד שיש עוד יום של חגיגות...
ובאמת מתחילים לנקות לפסח... וכל המשלוחי מנות רק עשו לנו עוד בלאגן....חחח סתם..
אמא שלי בטח מחכה לעזרתי... אז לכולם נקיון נעים..! אני חושבת שהאביב פשוט כייפי שנותן כזאת הרגשה מתוקה של פריחה... טוב אני יחזור לעבוד..
אשמח לכל פנייה שהיא.. אחלה יום לכולם!

לעבוד..

יש לי 3 שבועות ללמוד ריקוד של 3 דקות!!! ואולי אני גם שרה.. הלוואי! אני אמורה לשיר עבדים היינו(לא לבד) ככה זה בקיבוץ

גוּזיד

New member
ולי יש כל חופש פסח חזרות מהבוקר

עד הערב. תתעודדי |: חח ולא מספיק שבפסח בגלל זה יהיה לכם חופש ממני P: גם אחר כך יהיה. תודה לאל.

תעדיפי את זה מאשר

לעשות חזרה עם בנות שעושות חצי מכל דבר וכול פעם שמפסיקים ישר מתיישבות אפילו שרקדנו רק חצי שעה.. תמיד אנחנו בונות 3 ריקודים באיזה חודש.. השנה רק 2.. כי ריקוד אחד התבטל משום מה..

dikla528

New member
אתם בוכים על זה לי יש להדריך במחנהה

לכיתות ו.. אני מדריכה בתנועת בני המושבים.. אז לשכבה -ו שאני מדריכה יש מחנה של 3 ימים - שכמובן על חשבון החופש שלי :) ועוד 4 ימים מחנה לגיל שלי ואני רוצה גם ללכת לבומבמלה... אוףף חיים קשים גם אחרי פסח יש בגרויות ... צריך להאריך את החופש! אני בעד!

dikla528

New member
אמממ חחח תראי חח

דבר אחר אני יודעת שאם היית אמא של מישהו חולה אפילפסיה הייתי יכולה להיות רגועה אם אני הייתי שולחת את הבת שלי לשם כי אסור לחולי אפילפסיה לשתות וגם לקחת סמים (אני בטוחה שחלק מכם ניסו אחד מהם וגילו שזה לא ממש חכם..) אני יכולה להתמסטל שם טיבעי בלי שום דבר :) אזזזז אם אני הולכת לשם זה רק בשביל להנות ולא לעשות שטויות... כל השאר שם.. שיעשו מה שהם רוצים ..

Sugar Tush

New member
...

אולי אני מפגינה בורות טוטאלית, אבל למה לחולי אפילפסיה אסור לשתות ולקחת סמים? :) (לא כי מתחשק לי כל כך, סתם עובדה שלא ידעתי קודם...)

dikla528

New member
יכול לגרום לפרכוס

אני לא יודעת בדיוק איך להסביר... כל מה שמפיע על המוח (גורם חיצוני- אלכוהול , סמים..) יכול לגרום לפרכוס. תאמיני לי לא מומלץ..

אני נוהגת לישתות לפעמים במסיבות

אבל משהו כמו 2-4 בריזרים(בריזר אחד=5% אלכוהול).. בכלליות לא עלה במוחי הרעיון לשתות רק בישביל להשתכר.. אז אני לא שותה הרבה.

dikla528

New member
...

בובע.. אני שתיתי וודקה (כמה כוסות..) ופירכסתי בחוף ליד החברים שלי.. לא ממש כייף אני לא יעשה את זה יותר..

dikla528

New member
...

זה דוחה אבל מוהלים את זה ושותים יותר מהר וזה ממש מפגר מה שעשיתי כי וודקה זה בערך 40% אלכוהול... עדיף לוותר על הכל ולא לקחת סיכון :)

למעלה