היי חבר'ה..

היי חבר'ה..

מה קורה ?.. טוב אז רציתי לעדכן אותכם: מחר יש לי יום הולדת ואני אהיה בת 12... ואני נורא נורא נורא להיפגש עם רוני זה החלום שלי..!! אז מישהו יכול לסדר לי שאני אוכל לבוא לפגישה שלה?.. בבקשה כמתנה שלכם ליום שלי!!!!! פליזזזז!! אשמח לקבל תגובות!! ביי ביי...ממנייי.....ספירו'ששש!!

מזל-טוב ספיר../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif

אני לא יכולה לעשות כלום בעניין המפגש דברי עם אמירה

אמירה..

את יכולה לעשות משהו בקשר לזה?.. בבקשה אני נורא רוצה להגיע!! יש לי מחר יום הולדת..ואם אני לא אוכל להגיע זה יאכזב אותי מאוד!

נסיכת pop

New member
ספירוש מתוקה../images/Emo70.gif

הרבה רוצים להגיע למפגש למרות שהם לא זכו. וקשה שכולם יבואו כי זה רק 50 מוזמנים ואי אפשר יותר מזה תמיד יהיו לך עוד הזדמניות לפגוש את רוני אני בטוחה
בכול מקרה אני אראה מה אפשר לעשות
ומזללל טובב

ואיי מזל"ט מאמי ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב ליום הולדתך ה-12(או 11) מאחלת לך המון הצלחה אושר ועושר בראיות וכושר. מקווה שתוכלי להשיג כרטיס למפגש. ביי ושוב מזל"ט.

../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

ובקשר לזה שאת רוצה להיפגש עם רוני אז את תיפגשי איתה ביום רביעי (אם את הולכת לפגישה..) או שאמירוש תסדר לך...

אופסיקקק

לא קראתי את כל ההודעה ואני מבינה שאת לא הולכת לפגישה..אז האופציה השניה...תשאלי את אמירה!!

../images/Emo49.gif לספיר המאמי../images/Emo42.gif

מזל טוב, עד 120, בריאות,עושר
,אושר,הצלחה
ושכל מה שתרצי ייתגשם

ayala 13

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

לא נראה לי שאפשר... בעצם אצל אמירה הכל אפשר
חחח תשאלי את אמירה

חזרתי..

היום יש לי יום הולדת...!!
שלחו הודעות מזל"ט.. אמירה ביררת?... אני מקווה מאוד מאוד מאודד שאני יכולה לבואאא!!!! ז-ה ה-ח-ל-ו-ם ש-ל-י!! טוב אז ביי בינתיים!!

מ-ז-ל ט-ו-ב

טוב בובה המון המון מזל טובבבבבבבבב אמן ויתגשמו כל חלומותיך!!! והמון בהצלחה בריאות עושר ואושר וכל הבלה בלה בלה הזה..

יעל1261

New member
מזל טובבבב ספיר

שתגשימי את כל משאלותייך המון הצלחה בכל מה שתעשי ותהני !!!!!

למעלה