היי ח'ברה!! שלום לכולם...!! אפשר לדעת איזה קומונה זו?! על איזה טלנובלה אתם מדברים? בייו'ש חמודיםםם!!
מ מור קולומבו New member 25/1/05 #1 היי ח'ברה!! שלום לכולם...!! אפשר לדעת איזה קומונה זו?! על איזה טלנובלה אתם מדברים? בייו'ש חמודיםםם!!
A anat234 New member 25/1/05 #2 על טלנובלה בע"מ הטלנובלה החדשה שתעלה ב-6.3 בערוץ 3 עם עפר שכטר, יעל בר זוהר, טלי שרון, גילת אנקורי, טוביה צפיר, טלי שרון, הדס מורנו ועוד ועוד ועוד ..
על טלנובלה בע"מ הטלנובלה החדשה שתעלה ב-6.3 בערוץ 3 עם עפר שכטר, יעל בר זוהר, טלי שרון, גילת אנקורי, טוביה צפיר, טלי שרון, הדס מורנו ועוד ועוד ועוד ..
M mary17 New member 25/1/05 #3 היי מור!!../images/Emo41.gif דבר ראשון זה לא קומונה זה פורום דבר שני מדברים על הטלנובלה -"טלנובלה בע"מ" שתעסו בצילום טלנובלה (טלנובלה בתוך טלנובלה) ואם את חדשה פה אז ברוכה הבאה!!
היי מור!!../images/Emo41.gif דבר ראשון זה לא קומונה זה פורום דבר שני מדברים על הטלנובלה -"טלנובלה בע"מ" שתעסו בצילום טלנובלה (טלנובלה בתוך טלנובלה) ואם את חדשה פה אז ברוכה הבאה!!
M mary17 New member 26/1/05 #5 חחחחחחח אז משם הם באוווווו../images/Emo41.gif זה לא אני גנבתי זה קניתי בשוק האפור את רוצה אני מוכרת לך מילים יד שלישית מצב טוב מרופא
חחחחחחח אז משם הם באוווווו../images/Emo41.gif זה לא אני גנבתי זה קניתי בשוק האפור את רוצה אני מוכרת לך מילים יד שלישית מצב טוב מרופא