היי חבר'ה

MESEE

New member
היי חבר'ה

מחר יום קניות המצרכים לפיקניק היומולדת לחבר.. אני לא זוכרת אם פירטתי את התפריט הסופי: *כדורי גבינה מצופים ציפויים צבעוניים וליד קרקרים. &סושי טונה עם ממרח אבוקדו ובצל ירוק וגמבה *עוגת תפוחים ופירורים *כדורי אבטיח בנענע ובוודקה ולהכל יין לבן העזרה שלכם היא איך ליצור את הכדורים של הגבינה כמה שיותר צבעוניים? אדום- פפריקה מתוקה, ירוק-זעתר שחור-קצח לבן-שומשום חום-אגוזים קצוצים חסר לי צהוב.. מי ישלים? אשמח לתגובות , ייעולים אם משהו חסר וכדומה תודה

yifatushc

New member
אהלן ../images/Emo13.gif

צהוב...באמת התקלה. אולי לקצוץ דק-דק-דק פלפל צהוב? אולי שומשום קלוי? (הוא מקבל קצת צבע...) גבינה צהובה מגוררת? קורנפלקס טחון? או אפליו לטחון קרקרים... ותמיד את יכולה להיות יצירתית וללכת לכיוון העמבה...
נשמח לראות תמונות, הרעיונות נשמעים סבבה, ואיך את מכינה את עוגת התפוחים? בהצלחה!
יפעת

MESEE

New member
עוגת תפוחים של m e s e e

עוגת תפוחים של m e s e e 3 כוסות קמח תופח 3 חלמונים כוס סוכר 175 גרם חמאה בטמפרטורת החדר לערבל במערבל עם וו לישה- ויוצאים פירורים 10 תפוחים (לתבנית 28) לשמן את התבנית לשפוך פירוים לתבנית אך להשאיר כוס מהם בצד לקלוף את התפוחים ולחתוך דק לבשל את התפוחים בסיר עם כוס מים מיץ מלימון אחד 2 כפות סוכר כעשר דקות את תערובת התפוחים לשפוך על הפירורים והפירורים שהשארנו בצד לשפוך על התפוחים ומעל 2 כפות סוכר וכף קינמון בתנור מחומם ל180 מעלות עד שהפירורים העליונים משחימים קלות

MESEE

New member
שמעו הסתדרתי גם בלי הצהוב ו..

יצא הכל בכלום זמן ומה זה תענוג! העוגה ריחנית מהקינמון והסושי כל כך טעים והכל כבר ארוז ומוכן וב-11 אצא לדרך כדי להגיע אליו ב12 ולחגוג לו בארוחה טעימה בחוף הים יהיה טוב! חוויות אח"כ

yifatushc

New member
עשית לי חשק להכין את העוגה...

אני מריחה את הקינמון עד לכאן!
ספרי חוויות. יפעת

MESEE

New member
אוחחחחח אתלא יודעת כמה!

יצא כל כך מוצלח! חברה שלי שבאה לפני ניסתה לשכנע אותי לעשות לה את הפיקניק! תאפי את העוגה לאתתחרטי! הקינמון עושה חשק למליון פרוסות דווחי

למעלה