היי חברה...

liort19

New member
הסבר...

הרופא הצבאי בכלל לא קשור לכל זה, כי עד יום שישי הייתי מאושפז בבית חולים אזרחי... רק היום ראיתי רופא צבאי שרק נתן לי הפנייה לבדיקת דם, כדי לבדוק את ריכוז התרופה בדם, והפנייה לMRI - גם אני מתפלא מהקלות שבה השגתי את הבדיקה הזו
הנוירולוג בבית חולים אמר לי שהוא לא מגדיר אותי כחולה, אלא כ first attack!!! את הטיפול התרופתי גם נתן לי צוות הנוירולוגים בוולפסון, עם המומחית בנושא (דוקטור גילת) עדיין לא דיברתי, הם ממליצים ליצור איתה קשר שבועיים אחרי האשפוז (כשיש תוצאות של הבדיקות ושאלות כאלו ואחרות)... את מבינה?!?! עכשיו מה שאני צריך זה המלצה חמה על אפילפטולוג מהאיזור...

ufo11

New member
דוקטור גילת?יש לך מושג מה

השם הפרטי שלה? בדיקת ספירת דם כבר עכשיו? מוזר לי קצת...רק התחלת לקבל את הטיפול... מעניין...

liort19

New member
רונית גלעד... טעיתי קצת בשם ../images/Emo163.gif

הבדיקת דם נועדה לבדוק את ספיגת הדפאפלט בדם... הרופא אמר לעשות אחרי 3 ימים - שזה יוצא בשני, אבל אני הולך בשלישי כדי לתת לתרופה יותר זמן להיספג... אולי הבדיקה כל כך מוקדמת כי זו תרופה חדשה יחסית וזה מינון גבוה (1500 מ"ג בבת אחת)....

חייםלוי

Member
מנהל
כשאני הייתי בצבא הבאתי את התרופות

אתי מהבית למשך חודש. שירתתי בסיני והייתי יוצא כל שלשה שבועות. גם למילואים הייתי מביא את התרופות למשך כל חודש המילואים. כך זה היה במשך שנים רבות.

qt1

New member
ufo מאמי אני חושבת שאתה טועה../images/Emo24.gif

זה מאוד תלוי איזה התקף היה לליאור, יכול להיות שההתקף הראשון שלו היה התקף גדול, היה לנו כאן מקרה עם אמא אתה זוכר? המקרה עם הטגרטול? גם אז אנחנו התפלאנו שהוא קיבל טגרטול וגם אז התברר שישנם מקרים של התקף ראשון גדול וזו כן אפילפסיה כבר מההתקף הראשון, לא מחכים לשני, איך אתי אברהמי שלנו אומרת? "כל טביעת אצבע שונה
" במקרה שלך ליאור אנחנו לא יודעים מה הרופאים שלך ראו כשהגעת לביה"ח, אנחנו לא יודעים באיזה מצב הגעת, אנחנו רק יודעים שאתה בריא ושלם ברוך השם ושאתה נוטל דפלפט כרונו 3 כדורים ביום במינון של 1500 מ"ג בינתיים. אין לך אפילפטולוג מפני שאולי גם אתה כמונו, לא ידעת שאתה יכול לבקש אחד, גם אני לא ידעתי עד שפתחתי פורום, וכשידעתי עשו לי המון בעיות בקופ"ח עד שנתנו לי להיפגש עם אחד. בסה"כ אני לא מנסה להיות אשת בשורות, אני כן מנסה לעזור לך לראות את כולנו כאן בפורום בני כל מיני גילאים, חלקנו נוהגים , חלקנו לומדים באוניברסיטאות, חלקנו מובטלים, חלקנו עובדים, חלקנו כבר עם תואר ועם עבודה חדשה, יש כאן הכל מכל וכל, כמו בכל חתך אוכלוסיה אחר, הכל עדיין חדש לך וסביר להניח שגם די מפחיד, אבל שמע, יש לנו כאן גם חיילים... שורה תחתונה, אנחנו כמו כולם, והפורום שלנו חם אש, אנחנו מחבקים כל הזמן
ואתה לא צריך להתנצל שאתה שואל שאלות, תשאל מה בראש שלך, בשביל זה יש פורום,
שיהיה שבוע טוב

יפעת 1 2

New member
בעניין השמירות...

אני גם חיילת עם פרופיל 45,ואני לא שומרת, בד''כ זה כל מקרה לגופו. אבל שמעתי על הרבה מקרים שהצבא למד שעדיף לא לתת לאפילפטים לשמור בדרך הקשה... ידיד שלי למשל,התגייס עם פרופיל 45, נתנו לו לשמור,והוא קיבל התקף אחרי חודשיים... אולי יתנו לך שמירות יום...

liort19

New member
עדכון...

בדיקת הדם הראתה שמינון התרופה בדם גבוה מידיי (129 כשהגבול הוא 100), אז עכשיו אני יורד לשתי כדורים ביום, וביום ראשון יש לי עוד בדיקת דם. ביום שישי אני עושה MRI בתקווה שהתוצאות של שתיהם יגיעו עד יום שני, בו יש לי תור עם פרופסור מירי נויפלד (והכל מטעם הצבא)...

qt1

New member
../images/Emo24.gifתרגיש טוב מותק../images/Emo23.gif

יופי, אתה בידיים טובות
שומרים עליך מצוין...לבדיקת MRI לוקח בד"כ כ 14 יום להגיע אז אל תתבאס.

למעלה