היי חבר'ה!!!

galileo2003

New member
היי חבר'ה!!!

yuupp...... i'm back! hold on to your husband girls ! חחח מוכר לכם מאיפשהו?!!?! אז מה קורה איתכם?? כן כן , לא הייתי פה שנים! מקווה שלא התגעגעתם יותר מידיי...
כי אני כן!
אמממ... המתכונות בהסטוריה, נ"ך בקיאות, לשון, תקשורת וטכנולוגיה יסבירו לכם למה לא הייתי פה שנים! וזה לא שגמרתי איתם.. לא לא! אבל לא יכולתי לעמוד בזה יותר , כ-מ-ה כ-ב-ר א-פ-ש-ר ל-ל-מ-ו-ד ?! והדבר היחיד שבאמת משחרר (חוץ מאוכל, 'חרפ.. חרפ' וטלוויזיה) זה להדליק את המחשב ולחזור לפורום המוכר! ואני אודה לכם מאוד אם תעדכנו אותי, מה חדש בפורום, מה חדש עם ניקול ועוד..... טיינק יו ולילה טוב לכם! יטס גוד טו בי באק!!!

shiray

New member
היי!!!

איך אני אוהבת להכניס משפטים מסרטים! בא לי להיות באיזו ארץ דוברת אנגלית רק כדי שאני אוכל להכניס עוד משפטים חוץ מ"נכון לא נורא?" (כנפיים שבורות), ושזה עדיין יישמע טבעי... ואת לא צריכה להסביר למה לא היית פה! עכשיו כל פעם שאני נכנסת לפורום נאי ישר מתחילה לחשוב "דייי אני לא אמורה להיות פה! מחר מתכונת!", רק שלשמחתי הענקית עכשיו יש לי 11 ימים עד הבגרות בתנ"ך, ואני לא צריכה ללמוד אליה יותר מיום-יומיים... ומה חדש בפורום? האאא יש מישהו חדש שקוראים לו עמית ו... די זהו... וניקול בת 37 עוד חודש שעה וחצי וכל הזקנים בפורום שומרים עליו שהוא לא יגסוס לנו בגלל הבגרויות (תיכף אני אבל אגסוס לי בגלל שקראתי להם זקנים...).

ערן1987

New member
hey u

האמת,גם לי מתחילה עכשיו תקופת מבחנים מעפנה ביותר.. היה לי כבר מגן במתמט' ו"מבחן סיכום" באזרחות.. עוד חודש ויומיים בקיצר אני מסיים עם כיתה י'א,יש!!

galileo2003

New member
אני שמחה לשמוע...

ואני גם מאושרת לשמוע על היומולדת של ניקול שבעוד חודש (פחות יום?!) נו... איך נחגוג לה??? תחשבו על משהו, תעלו רעיונות! אההה, והסתכלתי ברפרוף על השרשור של הנשים שדומות לניקול, ואין לי כוח לפתוח אותו עכשיו שוב אז הוספתי פה תמונה של ניקול שנראית בול כמו אבריל לבין בתמונה הזאת!! נכון?!?!?! אל תגידו שלא...

למעלה