היי חבר'ה...

שושה 12

New member
היי חבר'ה...

אתם לא תאמינו איזה חלום חלמתי לא מזמן
... הייתי כזה אחרי הופעה והלכתי אל כולם שם כדי קצת לדבר איתם ודיברתי קצת עם זיגו
על כל מיני נושאים... ואז הוא שאל אותי כזה: "מה הטלפון שלך?" ואני נתתי לו אותו
... איזה כיף זה היה, אני מאוד מקווה שזה יקרה באמת
...

מואואוא../images/Emo105.gif

אני נתתי את הטלפון שלי לאייל!! והוא התקשר אליי!!!! וזה לא היה חלום

שושה 12

New member
אבל...

את נתת לו סתם או שהוא ביקש ממך את הטלפון שלך? אהה......? תחשבי על זה...

שושה 12

New member
לא...../images/Emo26.gif

הבנת אותי נכון, חמודה... זה היה רק חלום, אני מאוד מקווה שמתישהו הוא באמת יבקש ממני את הטלפון שלי
, אבל לא מזמן (אתמול...) היה לי את החלום הכי מוזר בעולם (גם עם הדורבנים...
)

זה לא היה חלום יא עילגת!../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

הייתי בבארבי בכפ"ס, עם ירדן ועם עוד חברה שלנו, ושאלתי אותו אם אני יכולה לתת לו את המספר שלי - (ביקשתי את המספר שלו קודם) אז הוא אמר שכן ואז הוא רשם אותו בפלאפון שלו ואז הוא נכנס ואנחנו חיכינו בחוץ ואז הוא התקשר אליי!!!!!! משיחה לא מזוהה לאנשים המעוניינים.. הוא שאל איך היה הפסיכומטרי ככה והכל כאילו אנחנו חברים טובים מהצבא

Sn‡ƒƒ

New member
עאלק...איזה כיף לך!!!

גמני רוצה...
. אני גם יגיד לו את זה..אני לא מאמינה שהוא חזר אלייך באמת!

זה היה כל כך מצחיק../images/Emo70.gif

היא נתנה לו ת'טלפון, והוא חזר פנימה לבארבי, וחשבנו שהוא מחק את זה או משו, ואז איזה שניה אחרי זה הטלפון שלה צילצל-ולא קישרנו את זה אליו- והיינו בטוחות שזה אבא של עמית שבודק מה קורה אצלנו וכאלה- ופתאום אני רואה את עמית מתגלגלת מצחוק לתוך הטלפון... ואז הוא יצא והמשיך לדבר ולדבר ולדבר ולדבר ולדבר...אני אישית נקרעתי

0_0 חלום...אמ...מעניין...

גם לי היה חלום שקשור להופעה...בערך...זה היה חלום הזוי לגמרי...הוא ארוך ומלא תיאורים, אז אני ארחם עליכם ולא אכתוב עליו פה. אני רק אגיד שמה שקרה שם...היה מוזר בדרגות קיצוניות...היה משהו עם בעיית זיכרון ממש ממש חמורה של איתי (ואיכשהו הגעתי לבית שלו, ובשביל שיזכור דברים חשובים כל הקירות שלו היו מלאים בפתקים צהובים כאלה עם תזכורות ודברים שקרו), וגם בהופעה שהיה את אלפקה כוווולם (כולל הלהקה, אבל זה היה מוזר כי הם לא ניגנו ובכל זאת שמעו את המוזיקה והשירה וכל אלה) הלכו עם ידיים אחד על הכתפיים של השני וזה היה מממממממממממששששש מוזר

DanaDuck

New member
אני לא מבינה כאן משהו...

את בת 12. זיגו בן 27 וחצי. למה שתרצי טלפון של בנאדם שמבוגר ממך ב-15 שנים?!

שושה 12

New member
מה?

את לא תרצי טלפון של איש מאוד חמוד...? חוץ מזה הוא ביקש ממני את הטלפון (בחלום...)

למעלה