היי חברה

היי חברה

אני יודע שהודעות כאלו מעצבנות אבל בשביל זה יש פורום באגדת גוקו 2 איפה הכפר ההוא שצריך להציל אותו אני לא מוצא אותו וחיפשתי המון!!!!!!!!!!!!!!

בשביל שהדינוזאורים ילכו צריך

להרוג את הפסלים האלה, נכון? אז איך עושים את זה? אני יורה בהם ולא קורה להם כלום

digiash

New member
אתה ממש חכם נכון.. \:

הפסלים לא קשורים לשום דבר כדיי לעבור את הדינוזאורים פשוט צריך להתחמק מהם (זה דורש קצת חשיבה אז יכול ליהיות שזה יקח לך כמה ימים..)

LINKIN PARK!!!

New member
מישהו יודע

איפה נמצאים כל הקנרטורים שצריך להרוס בשביל להכנס למערה של ג'ירו? הרסתי כבר שניים, את הראשון, מימין למסך עם המערה, ואת השני, זה שהנחשה הזאת עם הביצים שלה שצריך להעביר. איפה השלישי? אה כן, וגם מה עם ויני הזה? הלכתי אליו ודיברתי אתו ועם האנשים שמתלוננים עליו, סגרתי והפעלתי את המתגים האלה במערה איזה 20 פעם, וכלום לא קורה. מישהו יכול בבקשה לענות לי על שתי השאלות?

ashkeloni

New member
טוב...

תדליק את המתגים ה-ירוק/כחול/שחור ואז תפתח לך דלת בבית של ויני ששם יהיה את הגנרטור...

digiash

New member
כדיי שהם ילכו אתה צריך לנצח את הבוס

.. P: אבל כדיי להגיע אליו תצתרך לעבור במבוך הזה..

KeNNy7

New member
ללללאאאאא

נמחקו לי כל השמירות מישהו יכול לשלוח לי באייסיקיו 250102549 בבקשה אני הייתי עם ווג'יטה נגד אנדרואיד 19

Linkey-Whinkey

New member
אפרופו אגדת גוקו 2

שאגב לג'סי זה מורשת, לא אגדה, אבל חפיף. איפה נמצא הנאמק השביעי שצריך למצוא? מצאתי אחד במקום ההוא עם הגשר הנפתח אחד ליד הבית של גוקו- איפה שהנינג'ות אחד איפה שרק פיקולו יכול להכנס ברמה 30 אחד בבית של ראש העיר בווסט סיטי אחד בבית מגורים B בווסט סיטי אחד באי הטרופי איפה שוג'י נלחם בסל הלא-מושלם איפה השביעי?

AciDBreeZe

New member
מחבל שלי, שאהיד שלי.

מכונת הרג של ארנבים שלי, מה חדש? לא ראיתי אותך הרבה זמן...עדיין מסתובב באייסיטי? :)

ashkeloni

New member
טוב....

את מי שחסר לך קשה למצוא... כדי להגיע אליו אתה צריך לעבור בנעבר נסתר בעצים בתוך אחד מהיערות במשחק...רק שאני לא זוכר איפה...פשוט תעבור ביערות ותחפש מעברים בתוך העצים...בהצלחה@@@

מישהו יכול להסביר לי איך הופכים

לסופר סאייה עם וג'יטה ? בטעות לחצתי ולא הספקתי לקרוא. הגמד

ashkeloni

New member
אוקיי....

נכון איפה שבוחרים איזו מתקפה תהיה? אז תחליף לזה שנראה כמו האות Z ואז תלחץ על הכפתור שהגדרת אותו כ-B והוא יהפוך לסופר סאייאן...אם הוא לא הופך אז תחכה טיפה זמן ואז תנסה עוד פעם...כדי להפסיק להיות סופר סאייאן פשוט תלחץ עוד פעם על B...

למעלה