היי חברה!

roxanne

New member
היי חברה!

טוב חברים זו ההודעה הראשונה שלי בפורום מזה הרבה זמן... אני בתומי עליתי לאינטרנט ונכנסתי לפורום כדי להעביר את השעות או סתם להעלות את המצב רוח שלי קצת... ומה מצאתי?.??? כלום!!! סליחה אבל ההודעות שלכם ממש משממימות וחוזרות על עצמן שכבר עדיף לראות את המצעד של גל``צ... במקום לדבר על מסיבות לסילסבטר או איזה דיסק יותר טוב תעסקו במשהו מעורר קצת ותעלו נושאים קצת יותר מגוונים או סתם שאלות מגניבות כמו הייתם מסוגלים להיות עם מישהו רק בגלל היופי שלו? למה בנים מעדיפים בלונדיניות? למה בנות מעדיפות חיילים? משהו שיעלה ת`דופק ושייתן קצת חיים לפורום... שלכם רוקסן

אויש, כאילו באסה

כאילו, שיו, אני מצטערת, שכחתי לספר לך שאני משתגלת עם החבר שלי מזה חצי שנה? וכל פעם שאנחנו עושים את זה, כאילו שיווווווווו, איזה פצצה, הוא גומר 3 פעמים!!! כן, כן, 3 פעמים!! שיו, די, איזה יופי! זה מה שאת רוצה לשמוע? סורי, פורום סקס זה לא פה. לא איטונג לא קונה מיכל

N0

New member
3 פעמים ?

אנשים מעלים לפורום דברים שעולים להם לראש. אם לא עולה להם לראש מה שעולה לך זו בעיה שלך שאת לא מפרסמת אותו את רוצה לדעת אם את מישהו מהפורום יכול לצאת עם מישהי רק בגלל מראה אז תכיני בשביל זה נושא חדש ואל תתחילי להגיד שההודעות משעממות רק בגלל שיש להם דברים אחרים בראש. ובכלל אם אני לא טועה הנושאים האלה כבר די התעסקו בהם מספיק בפורום למרות שעוד פעם את מוזמנת להעלות מה שאת רוצה (מקסימום נעל תימחק את זה אח``כ ) N0 ורק אזהרה קטנה ברגע שגולדי יראה את ההודעה שלך הוא יודיע לך שיש לו ניסיון ושאת לא תיכוניסטית (-8

אה, ועוד משהו, כשקוראים את ההודעה שנית...

אפשר לראות את המצעד של גל``צ? זה לא אמור להיות ברדיו? פייייייי, הטכנולוגיה של היום...!

למעלה