היי חבר'ה

Alleycat1

New member
גם אני מגיב לי

הגבתי גם אני. והשתדלתי לשים תגובה מושקעת שכזאת. תגובה שהם יקראו, יתחילו לבכות מרוב התרגשות וישר יחליטו שלמחרת הם קופצים לארץ, רק כדי לרצות את הילד המסכן הירושלמי הזה שרוצה לראות אותם...
טוב... בערך, אבל לא בדיוק. עדיין השתדלתי בסופו של דבר שזה יהיה כתוב טוב. אני לא באמת חושב שהדיון הזה שפתוח שם יעזור במשהו, אבל הי - תמיד אפשר להיות אופטימי ולקוות...

forgiven dreams

New member
אני מצטערת לנפץ את הבועה הורדרדה...

שלכם אבל....אף אחד מחברי הקורס לא מבקר בפורום The Corrs Rock...

אל תהיי בטוחה כ"כ

ג'ים מבקר תמיד באתרי המעריצים הגדולים של הלהקה וסביר להניח שהוא קורא מדי פעם את הפורמים. אני גם יודע שהוא פעם רשם ב the corrs board וזה ממש לא נראה כמו מתיחה, וגם אם הקורס לא יראו את זה עדיין זה חשוב שנראה לעולם שיש הרבה מעריצים לקרוס בישראל.

forgiven dreams

New member
Corrboard זה סיפור אחר ../images/Emo8.gif

הוא רשם שם מספר פעמים, לא רק פעם אחת והוא רושם שם כל כמה חודשים כשיוצא לו. לפי מה שמארק, המנהל של הפורום אמר, ג'ים לא קורא שם את ההודעות אלא רק רושם חדשות כדי שהמעריצים יוכלו להתעדכן. בתקופה האחרונה עם השקת האתר הרשמי, אין יותר צורך שהוא יכתוב שם.

זה כזה פורום

מכוער הcorrboard הזה אי אפשר להבין מה הולך שם ובכל זאת מלא אנשים כותבים שם.

p i n g o

New member
מה את אומרת!! ../images/Emo3.gif

אבל זה חשוב שייראו שיש מעריצים בישראל!!

אה ואם הקורס

הופיעו באינדונזיה בגלל שם ידעו שיש להם שם הרבה מעריצים, אין שום סיבה שהם גם לא יופיעו אצלנו.

AMIR HOREV

New member
חוץ מזה זה תלוי במכירת האלבומים!!

אז אם יש למישהו מושג כמה הם מכרו בארץ... שיוריד חצי וזה כמות האנשים שיבאו להופעה!!!

מה פתאום....

אם יהיה הופעה בארץ אני גורר יחד איתי עוד עשר חברים לפחות. ואני בטוח שיבואו גם כאלה שהם לא ממש מעריצים כי עדיין לא כל יום באה להקה גדולה להופיע בארץ. וואי אני באמת מתחיל לחשוב שהולכת להיות הופעה... למרות שאני יודע שהסיכוים הם ממש קלושים
.

p i n g o

New member
../images/Emo2.gif בוש והיכלם!

אינדונזיה הנה כמה פרטים כלליים על אינדונזיה. ושימו לב לאוכלוסיה, ותבינו כמה מעריצים של הקורס יש שם! שטח: 1.9 מיליון קמ"ר אוכלוסייה: כ-200 מיליון עיר בירה: ג`קרטה שפה: אינדונזית, אנגלית ומאות ניבים מקומיים דת: רוב מוסלמי מכריע (88%) משטר: רפובליקה צבאית
מטבע: רופיה שעון: ישראל פלוס חמש שעות (ג`אווה, סומטרה) עד שבע שעות באיים אחרים. אינדונזיה זאת מדינה ענקית שמשתרעת על פני כ-13 אלף איים שנמתחים לאורך קו המשווה כ-5000 ק"מ! עכשיו חסר לך שלא תדע איפה זאת אינדונזיה!!

למעלה