היי חבר'ה

mariana

New member
אוףףף נמאס לי מתפוז../images/Emo123.gif

אף פעם ההודעות שלי לא נשלחות אמרתי שאני כבר לא יודעות מה לחשוב ושירני נראה לי שהפזדת בהתערבות, כי אריאל לא אכפת לו לתת לי ללכת אולי בגלל שהוא בעצמו רוצה ללכת

black ross

New member
אחלה אז ביום רביעי יש הופעה ב...

דיווה בתל אביב שמעתי שיש להם אחלה של גופות שם ואני מתה כבר לראות אותם מה את אומרת את מצטרפת

mariana

New member
דווקא יום רביעי??

הזוג הזה מתחתן באותו יום, אולי אני אקפוץ אחר כך

black ross

New member
אין בעיה

אפשר ביום רביעי שאחרי .... הם מופיעים כל יום רביעי

black ross

New member
לדעתי ...

מרין תראי .... בסה"כ זה כמו מה שמיקי אמר אם הוא ירצה ללכת הוא לא ישאל אותך אז השאלה היא לא אם לתת לו ללכת או אם לא לתת לו ללכת .... השאלה היא אם הוא מכבד אותך
וסתם בשביל העיקרון שאלתי את שני ראם הוא היה הולך למופע שכזה הוא בכלל נגעל מהעיניין ואת האמת גם אני די נגעלת מהמחשבה שמישהו שאיתי הולך לראות מופע חשפניות ובנתיים הוא מתחרמן ועוד אח"כ הוא יחזור אלי ... הדבר היחידי שאני יעשה זה לסובב לו את הגב כי זה פשוט יגעיל אותי שהוא מחורמן על מישהי אחרת ומנסה לגעת בי .... אבל שוב זאת כבר הבעיה שלך ואם זה לא מפריע לך אז שלחי אותו אני מבחינתי ....לא הייתי אומרת לו לא ללכת אבל מי שמכיר אותי לא היה אפילו מעיז לבקש

הי מרין

קראתי את ההודעה שלך ואת התגובות של החבר'ה פה ותשמעי... בסופו של דבר את מה שאת גם אם תחליטי שאת רוצה להיות אחרת קנאה זה בריא במידה מסוימת ... תלמדי לקנא בצורה מבוקרת כי אני אם לא היו מקנאים לי הייתי נעלבת... אבל עם מקנאים יותר מדיי הייתי נחנקת... תחשבי על זה. לצאת לבלות זה בסדר וברור שהוא יראה בחורות ערומות אחת מהן אולי תבוא ותציע לו לרקוד איתה והוא יכול להחליט באותו רגע כן או לא (את מכירה אותה יותר טוב ממני) את יכולה לבקש ממנו לזכור תמיד שיש מי שמחכה לו בבית שיהנה ויעשה חיים בגבול הטעם הטוב לדעתי אין טעם למנוע!

mariana

New member
עד שסידי הרגיע אותי

הפחדת אותי בחזרה. כנראה עד שאני לא יהיה שם אני לא אדע מה הולך שם. יש לי שאלה האם גם בנות הולכות למועדון חושפנות של בנות?

מרין רק שתדעי לך

שבאותה חברה שיש בה גברים שהולכים למועדון חושפנות יש נשים שהולכות או מביאות חשפן למסיבות רווקות שלה אני שמעתי על זה המון ובגלל זה נוצר סלחו לי אם אני טועה קוראים לזה ציפן דאנס או משהו כזה אז תשאלי את אותה חברה מה היא מתכוונת לעשות במסיבה שלה אולי גם שם יהיה משהו כזה ואז אולי היא גם תזמין אותך וחוץ מזה מנסיון הם שותים כל כך הרבה באותן מסיבות שאין להם כח לעשות כלום חוץ מלהקיא אז באמת תרגעי

mariana

New member
אז זהו שאשתו לעתיד

היא סתם עושה מסיבה באיזה פאב דיסקוטק עם כמה חברות וזהו טוב שילך אבל המאבס שהוא בכלל לא שאל מה אני אומרת על זה

תראי יקירה

זוגיות לאורך שנים היא המון המון עניין של סובלנות , כבוד, הבנה, ויתורים, וכמובן אהבה שאמנם היא במשך השנים רק משתבחת. אבל לגבי כל היתר מאוד חשוב התקופה הראשונה שממסדים קשר וזה לא תואם לגמרי את מה שהיה בחברות יש יותר מחויבויות וכו' ואת כבר עכשיו מרגישה את הלחצים ולכן יש דברים שאפילו הם מרגיזים אבל אם הם לא משמועתיים או פשוט לדעת לבדוק אם שווה לעמוד על שלך או לא. ואם לא אז לא עכשיו והדגש הוא על עכשיו כי במשך הזמן בדרכי נו

+

בדרכי נועם אנחנו מצליחות לגרום להם להבין וללמוד להקשיב לנו כמו שאנחנו לומדות להקשיב להם ובכלל מיד אחרי החתונה אסור לחשוב מה שהרבה זוגות חושבים שיש לנו בלעדיות על הצד השני יש לנו להם רצונות משלנו אז מה אם את לא רוצה שהוא ילך אבל בגלל שהוא לא חושב שזה יעשה לכם רע הוא לא מסכים איתך. יקירה יהיו עוד הרבה קטעים כאלה ואת יודעת מה את רואה שכשהוא רוצה משהו לעצמו הוא עומד על זה תלמדי גם את לעמוד על דברים שאת רוצה לעשות גם אם הוא לא מסכים ואחרי שאת בטוחה שז ה לא יפגע בכם זהו מספיק עם זה

sidi

New member
נו...

אני אומר לך שזה כלום. והוא לא חייב לחרמן ולמזמז אף אחת. והיום מגיעים למועדונים כאלו למסיבות רווקות המון חבר'ה. זה דבר די מקובל.

black ross

New member
ממש עצוב שאנשים רואים בזה ...

משהו לגיטימי
בעיניי זה פשוט דוחה
אבל מה לעשות יש כאלה שזה מה שעושה להם את זה .... (אח"כ מתפלאים איך נוצרים אנסים )

mariana

New member
את רואה אני בדיוק בדעתך

התחלתי לחקור את אריאל עד שהוא ייתיאש ואמר לי שהוא לא הולך כי זה לא מעניין אותו

בחייך סידי

אני לא אמרתי שהוא חייב לחרמן אמרתי שהיא מכירה את אריאל וזהו לא יותר מזה חבל שזה הארוע הלגיטימי והנכון לעשות בדיוק לפני חתונה אבל אני לא אשפוט אתכם הגברים כבר אמרו לפני שהשכל שלכם ממזמן לא בראש...

black ross

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אורלי אני ואת היינו צריכות להתחתן תאמיני לי !!!

mariana

New member
רגע אפשר להיצטרף../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני אמרתי ככה בדיוק לאריאל שממש עצוב לי שזה המקום הבילוי של החבר'ה לפני הנישואין, כאילו הם הולכים לסבול בנישואים שלהם

למעלה