היי חבר'ה

היי חבר'ה

טוב אז ככה.. אני עוקבת אחריכם כבר שנה פחות או יותר ותמיד היססתי לכתוב בעצמי אבל כנראה שהגיע הזמן... כמו כולכם כנראה אני מתה על קרן, אני חושבת שהיא אמנית ויוצרת מדהימה, שהיא כותבת עם המון רגש ושהלחנים שלה פשוט מתלבשים על המילים שלה כאילו נתפרו בדיוק בשבילן (טוב כנראה שהם באמת נכתבו במיוחד במידה שלהן..) ויותר מכל, שקרן היא בנאדם מדהים.. בכל מקרה, רציתי להגיד קודם כל שלום, להוסיף שגם אני כמו רבים ישבתי שלשום מוצפת בים דמעות כשגלעד חזר סוף סוף לבית השקט אי שם בצפון ו...זהו בעצם.. אני אמשיך לכתוב בעתיד הקרוב ובנתיים אפסיק עם החפירה אוהבת מלא, ושיהיה שבוע קסום, שירה

YosiKdsh

New member
היי שירה ברוכה הבאה!

אני יוסי

אממ.

כן.. הייתי כבר בארבע הופעות, שלוש של בין העיר לכבר בזאפה ועוד אחת של שני פסנתרים בצוותא עם רמי... אתם הולכים באופן קבוע להופעות? דרך אגב, יש לכם קשר ביינכם? עם קרן?.. שיחות, מיילים, מפגשים? ברוכים הנמצאים:) יום קסום כמה טוב שגלעד בבית!

I מ י ר ב I

New member
קרן מכירה את כולנו וגם כותבת כאן לפעמים..

אחרי הופעות אנחנו נוהגים ללכת אליה לחדר אמנים. אף פעם לא ראית התגודדות של אנשים בסוף ההופעה בחדר צדדי? חחח

נכנסתי...

אבל זה שהצטלמתי איתה לא אומר שהיא מכירה אותי... היא לא יודעת מי אני... (זה לא שמפתחים איתה שיחות נפש שם...)

I מ י ר ב I

New member
קרן מזהה פרצופים וגם ניקים...

אם היית אומרת לה משהו,יש מצב שהיית מופתעת.חחח

אני בספק...

בקשר לפרצוף, היא ראתה אותי כמה פעמים... (לא מספיק כנראה כדי לזכור...) ובקשר לכינוי, לא חשבתי על זה אבל באמת הייתי מופתעת אם היא הייתה מזהה (אני יודעת שהיא קוראת פה מידי פעם אבל לא נראה לי שכ"כ הרבה... או שכן?)

היי שירה

גם אני די חדשה פה... לפי מה שנראה לי עד כה יש פה אחלה אנשים
שווה לך להישאר. וכמובן שגם קרן שווה את זה

ofree16

New member
היי שירה! ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני עופרי..

למעלה