היי חבר'ה

ינוקא1

New member
היי חבר'ה

יש לכם המלצות למוסיקה טובה לטיפולים ? אבל ממש ממש טובה ! תודה מראש !

0 אור 0

New member
אני אוהבת לגוון

גם המוזיקה הכי טובה נמאסת אחרי כמה טיפולים, הלהיטים : ENYA, קרונש, מוזיקת רייקי, למישהו שאני מרגישה אתו נוח אני גם אשים מוזיקת סקסופון ,

freearth10

New member
כל מוזיקה היא ממש ממש טובה

זה תלוי גם מה המטופל והמטפל אוהבים. כשאני עושה עיסוי אינטואיטיבי אני אוהבת לעבוד עם הדיסק שהכנתי שמכיל מוזיקה שונה. הבעיה היא שכאשר אני מתעכבת במקום מסויים, אז הזרימה עם המוזיקה לא תמיד מתאימה. המוזיקה בעבורי היא כלי, כלי שמשלים ומעצים את הטיפול. אני עוד לא מצאתי את הטכניקה שבה אוכל להיות עם המטופל ולהשמיע מוזיקה שתתאים לאזור המטופל. כשמדובר בטיפול של כיף ושיחרור, אז כמובן אין שום בעיה. בקיצור, זה תלוי במטפל, במטופל ובמה שרוצה להשתחרר באותו הטיפול. מאיה

mic26

New member
אחד הדיסקים הכי טובים

שיש לי הוא של "טריו המעלות". לא משהו שמוצאים בכל מקום. רוב הקטעים שקטים, זה קטע יותר דינמי ופה בהופעה זה יותר דינמי מבדיסק: http://www.youtube.com/watch?v=n05RhrSsSsA אבל בטח ברשת תוכל למצוא דרכים לרכוש אותו. הוא הגיע אלי לגמרי במקרה ועד היום המטופלים שלי שואלים מה זה ואיפה אפשר להשיג אותו. דיסקים אחרים שעוזרים לי בטיפולים הם של ריוקיו אנדו, שני דיסקים שקיבלתי מתנה מנפש יקרה, אהובה ומוכרת. ולאחרונה, בהשפעת המורה הסינית שלי מפריז, התחלתי להשתמש בדיסקים שהם אוספים של קטעי מוסיקה קלאסית. כל דיסק עם קטעי מוסיקה שמרפאים, לדבריה, איבר מסויים או שכבה מסויימת בגוף. אני משתמשת בהם בהתאם למטופל, וזה תענוג.

Besomet

New member
המוסיקה שאני משמיע

Cristal silence-the silence within/R.H coxon Oliver Shanti Enya Rainbow way Spirit of budo - The power of balance

ינוקא1

New member
תודה רבה לכולם ../images/Emo24.gif

בהחלט נתתם לי הרבה חומר למחשבה (ולשמיעה .. .)

efrat791

New member
המלצה

אני לא יודעת אם זה הרכב/ זמרת אבל זה נקרא wah ולדיסק קוראים savasana. אני הזמנתי את הדיסק דרך האתר שלהם. תמיד יש תגובות נדהמות ממי ששומע.

למעלה