היי חבר'ה...

magicannn

New member
היי חבר'ה...

לא התייאשתם ממני עדיין נכון??!!! מישהו זוכר אותי?! ומזל טוב זיגי!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~ [פרחים ועוגיות לכולם.]

Witchcrafts

New member
אל תשאל "לא התייאשתם ממני עדיין, נכון?" –

תשאל "עדיין לא התייאשתם ממני, הא?"
הפורום מת, מה זה פה. עשו משהו! עוד יסגרו אותנו, זו המטרה שלכם? כן? כן? אין מצפון? אין רחמים? אין הבנה? ככה חינכו אתכם בבית? אתם לא מתביישים? ולכל הסמויים (אם אתם שם בכלל): צאו מהמחבוא! פורום נובח לא נושך!!11ןלו4ר @#$%

magicannn

New member
אני רואה שחוש הלשון האקדמי שלך חד כתמיד~../images/Emo8.gif

וואו. כל כך מעט נושאים מאז ההודעה האחרונה שלי! ציפיתי שהפורום יהיה מוצף. מה עושים יסמין? מת כאן!!!! פשוט מת...

Witchcrafts

New member
"מה עושים?"

שאלה קשה שאלת, בני. אפשר להחיות את הפורום עם קצת ספאם. במצב הנוכחי, זה יועיל יותר מאשר יזיק. אין כל רע בקצת א"ט מדי פעם. הבעיה היא שבתכל'ס זה מה שאנחנו עושים עכשיו ואין שיתוף פעולה גדול כ"כ עם זה. מה הלאה? שוחד. כל מי שיגיב להודעה הזו, או לאחת ההודעות בשרשור, יקבל סוכריה.
אם גם זה לא יעבוד, נעבור לאופציות הבאות. (ותודה!)

magicannn

New member
ספאם זה טוב...אבל מה עם הסוכריה שלי?

גם שוחד זה טוב....איך החיים בשבילכם חברים? מה חדש? נהנים? למה תתחפשו בפורים??

Witchcrafts

New member
איזה תחפושת,

בפורים אני מתבצרת בבית וממשיכה ללמוד לפסיכומטרי. אין חיים ואסור שיהיו! אם כי בטח נעשה משהו בסופ"ש ואז אאלתר תחפושת קלה לביצוע, או משהו כזה. אבל למי יש זמן להשקיע. מה איתך?
(אגב, זיגי, נעלמת מהמסנג'ר? אמנם אני כבר בקושי מתחברת לשם, אולי פעם בשבוע, אבל גם בפעמים המעטות הללו אתה לא נמצא. יא נטשן מגעיל!11!!1ןו504'954ב5' אה, רגע, זה אתה שכתב שהוא החליף כתובת? אם כן, בטטה, קשה להוסיף? מוּנכה אט ג'אמיל. או שאני כבר אבדוק בהזדמנות~)

magicannn

New member
מעניין שמכוננים לפסיכומטרי כל כך הרבה...

את יודעת שאמא שלי לא למדה,עשתה אותו בשכיבה ובע"פ ובכל זאת עברה? 0.ם פריקי XD

impale

New member
מה זה "עברה"?

כשלון המבחן הזה הוא באופן יחסי למוסק האקדמי ולתואר אותם אתה רוצה להשיג. אם על מנת לעשות תואר באומנות באיזו מכללה חסרת שם בשטחים אתה צריך 430 נקודות אז כדי להגיע לרפואה באחת האוניברסיטאות הגדולות אתה צריך לעבור כמדומני את ה 720,צריך בגרויות מעולות וצריך לעבור ועדה.

למעלה