היי חברה

נטע523

New member
היי חברה

אני שמוצניקית לשעבר :) ואני עושה מסיבת יומולדת 22 ביום ראשון הקרוב,ואני זקוקה לרעיונות להפעלות ולמשחקים מגניבים, זכורים לי כל המשחקים וההפעלות הנהדרים של התנועה,הבעייה שאני זוכרת רק במעורפל!! אז אולי אתם יכולים לעזור לי עם זה? לתת לי רעיונות לכמה דברים שאפשר לעשות ביומולדת..משחקים מגניבים כאלה כמו שזכור לי במעורפל משחק אחד! שמתחלקים לזוגות וצריך להוציא פתק מהכובע ולהעביר לבן אדם השני אינפורמציה,אם אני לא טועה זה היה סלב? כמו שאתם רואים אני סנילית ובקושי זוכרת תמשחק הזה..אז אשמח אם תעזרו לי לפענח אותו ועוד כמה על הדרך :) בתודות!

חדל אישים קוראים לזה !!! =)

וזה אחלה משחק באמתתת... ו.. אני לא יודעת אולי תעשי משחקי מעגל כאלה...

תובל ה

New member
זה עובד גם בגיל 22?!=0

חזיר קפיטליסט, מאפיה, וחדל שירים זה מעולה...אפשר גם אורגיה בשחקים ואמממ לא יודע אם יש עוד דברים מגניבים=0

נטע523

New member
וואי חברס אני לא זוכרת :O

מה זה חדל אישים ומה זה חדל שירים? :S ומה זה אורגיה בשחקים? וברור שגם בגיל 22 P: זה משחקים קלאסיים חבוב D:

נטע523

New member
היי..

חפרתי במגירת העבר שלי ומצאתי רשימה של משחקים אתם יודעים אולי אם יש מקום שאפשר לקרוא על כל משחק מה זה? הנה כמה משחקים ששחכתי איך משחקים :S -סרטנים -אבולוציה -תן שם -ק.ג.ב -קוף באמצע -קונטקט -פסיכיאטר תוכלו אולי לעזור לי?? היומולדת מחר...

אני אנסה..

סרטנים זה שהולכים הליכת סרטן וצריכים להפיל את השאר שהוסיק יגע להם ברצפה. קונטקט זה שצריך לתת אות ראשונה של מילה מסויימת, נניח, אינציקלופדיה, אז א', ואז אנשים צריכים לחשוב על מילים שנתחילים ב- א, ולנסות לתאר אותם, נגיד אני אומרת למישהו, מקום ששמים בו בגדים, ואז אם שנינו מבינים הוא יגיד קונטקט ואז נספור 1,2,3 ונגיד ביחד ארון וככה נקבל עוד אות וזה יהיה "אי" ואז יהיה צריך לצמוא מילים שמתחילות ב- אי, שכמובן זה שחשב על אינציקלופדיה צריך להתקיל.. אוף מסובך מידי להסביר. זה הפלאפון שלי אני יכולה להסביר לך בפלאפון 0544210354 קוראים לי חלי.

מקווה שלא מאוחר מידי,

טוב ניסיתי להזכר באבולוציה גם ולא הכי הלך לי,אני זוכרת שכולם מתחילים באמבה(נראלי)ואז מתחיליםלעשות אבן -נייר ומספריים,המנצח הופך לחיה אחרת ברמה "יותר גבוה" ומי שהפסיד נראלי מעודד את זה שניצח אותו,עד שלבסוף מגיעים שתיים לגמר..משהו כזה.. ותן שם של..- עושים קצב כלשהו,ואז לפי סדר הישיבה- הראשון אומר "תן",השני"שם",השלישי"של" והרביעי אומר את ההגדרה .נגיד "מכוניות" ואז הבאים אחריו אומרים שמות של מכוניות,מי שחזר על שם שכבר אמרו נפסל... מקווה שעזרתי, המון מזל טוב;)

תובל ה

New member
אממ אולי...

חדל איישם- כל משתתף רושםן מספר של אנשים מפורסמים וזורקים לקופסא מתחלקים לזוגות צריך לשלוף פתקים בזמן מוגבל ולתאר את האישיות לשותף ככל שמצליחים יותר=יותר נקודות חדל שירים- רושמים שמות של שירים ואז שוב מתחלקים לזוגות כאשר אחד מבני הזוג מוציא שני שירים...ואז הוא שר שיר אחד עם המנגינה של השיר האחר זה ממש מאתגר והשותף צריך לנחש את שני השירים אורגיה בשחקים- מלא כיסאות כולם עומדים עליהם לאט לאט מישהו מוציא כיסא אחרי כיסא וכולם מצתופפים עד שמתרסקים תספרי אם זה הצליח נשמע לי ממש מצחיק=]

למעלה