היי חברה יש לי שאלה בקשר לפיוזים של החיפושית... יש אפשרות להפוך אותם לפיוזים רגילים?? ואם כן איך??
1 1969 monster bug New member 14/8/07 #1 היי חברה יש לי שאלה בקשר לפיוזים של החיפושית... יש אפשרות להפוך אותם לפיוזים רגילים?? ואם כן איך??
M max2 New member 14/8/07 #2 מוכרים בית פיוזים מודרניים בכלמיניי גדלים. תקח אחד של 15 ותחליף. אבל לפי דעתי אין צורך. הפיוזים המקוריים עושים את העבודה.
מוכרים בית פיוזים מודרניים בכלמיניי גדלים. תקח אחד של 15 ותחליף. אבל לפי דעתי אין צורך. הפיוזים המקוריים עושים את העבודה.
1 1969 monster bug New member 14/8/07 #3 אני יודע שהם עושים את העבודה אבל אצלי יש בעיה בבית פיוזים עצמו הנחושת שמחזיקה את הפיוזים יש עליהם שכבה שעושה לי מגע רופף ו בזמן ניקוי נשברו כמה מהם... אז חשבתי אם אני מחליף אז שאחליף ליותר מתקדם... ו אני מאמין שיעשו את העבודה יותר טוב כי בטח לא עשו אותם ליופי כי לא רואים אותם
אני יודע שהם עושים את העבודה אבל אצלי יש בעיה בבית פיוזים עצמו הנחושת שמחזיקה את הפיוזים יש עליהם שכבה שעושה לי מגע רופף ו בזמן ניקוי נשברו כמה מהם... אז חשבתי אם אני מחליף אז שאחליף ליותר מתקדם... ו אני מאמין שיעשו את העבודה יותר טוב כי בטח לא עשו אותם ליופי כי לא רואים אותם