היי חברה שלום לכל חברי הפרום מה שלומכם? איך עבר היום מתכוננים לשבת?
א אמיר 38 האחד New member 9/8/07 #1 היי חברה שלום לכל חברי הפרום מה שלומכם? איך עבר היום מתכוננים לשבת?
T touti New member 9/8/07 #2 ברוך ה' אני נושם יום נחמד. שקט ורגוע. מתכוננים לשבת, האקס לוקח חלק מהילדים אז אני כנראה אשבות אצל ההורים. הנה דפקט למה אין בן זוג..
ברוך ה' אני נושם יום נחמד. שקט ורגוע. מתכוננים לשבת, האקס לוקח חלק מהילדים אז אני כנראה אשבות אצל ההורים. הנה דפקט למה אין בן זוג..
T touti New member 9/8/07 #4 הזדמנויות פז גם אפשר לייצר לפעמים אני מאוד מקווה לשבות עם בן זוג בצורה הכי חוקית שקיימת ויש לי סבלנות
הזדמנויות פז גם אפשר לייצר לפעמים אני מאוד מקווה לשבות עם בן זוג בצורה הכי חוקית שקיימת ויש לי סבלנות
ש שבלולית U4 New member 10/8/07 #7 אחרי הצ'ט של אתמול.... הלכנו לישון כמעט בשלוש.. כל היום ניקרתי בעבודה חזרתי מהעבודה והלכתי לישון... בישולים- מחר (לא אוהבת לבשל מיום חמישי...) אני יוצאת לבלות קצת- לשתות משהו
אחרי הצ'ט של אתמול.... הלכנו לישון כמעט בשלוש.. כל היום ניקרתי בעבודה חזרתי מהעבודה והלכתי לישון... בישולים- מחר (לא אוהבת לבשל מיום חמישי...) אני יוצאת לבלות קצת- לשתות משהו