היי חבר'ה

היי חבר'ה ../images/Emo9.gif

נכנסתי לי לאתר הרשמי של הלהקה, וראיתי קישור לפורום, אז.. הנני כאן!
אני קרן, 16 וחצי מירושלים, ואני גאה להודיע שההתמכרות שלי ללהקה התחילה באותו היום שבו יצא הדיסק לחנויות. אצתי רצתי לי לחפש דיסק חדש לפלייליסט, ואחרי שהסתובבתי לי כמו רוח בחנות בערך 10 דקות, המוכר החביב הוציא את הדיסק "מדפים" ואמר לי שהם להקה חדשה מעולה, ושהוא חימם אותם בהופעה, אז הוא יודע על מה הוא מדבר. אמרתי לו שכן, מוכר לי השם מאיפה שהוא, ואי שם בתת מודע צץ לי השם "סיגפו", ונזכרתי בכשרון. שמתי לי מהר את הדיסק בפלייליסט, עברתי נורא מהר על השירים, בלי להמקד אפילו, אבל התאהבתי מידית. שילמתי על הדיסק ואצתי רצתי לי חזרה הביתה. מאותו הרגע הדיסק הזה עבר חרישה 24 שעות ביממה מצידי במשך כמה חודשים טובים. כך ש.. כן, יש לי את הדיסק ממש מההתחלה
האמת? אני לא מעריצה, וגם לא אובססיבית. אני לא חושבת שנחוץ להעריץ מישהו, אבל אני כן מעריכה אותם ואת המוזיקה שלהם, ובלי קשר להתמכרות שלי לדיסק, מבחינה מוזיקלית הדיסק הזה הוא אחד הטובים בזמן האחרון. כמה טוב להכיר להקה שמכניסה פן חדש למוזיקה הישראלית, הא? בכל אופן, נמשיך. הלהקה הגיע להופיע פה, בירושלים, מספר ימים ממש בודדים לפני צאת האלבום, אם אני לא טועה. בכל אופן, הרבה עוד לא הכירו אותם. נורא רציתי ללכת, כי עוד לא הכרתי אותם בעצמי, אבל אני בנאדם ספונטני. העניין הוא, שאפאחד לא רצה ללכת איתי להופעה של להקה לא מוכרת, ואני? אני לא רציתי ללכת לבד. הפסדתי הופעה שעד היום יושבת לי על הלב, וזה מעצבן. וכל פעם נוספת שהם הגיעו, לא יכולתי ללכת. לכן, בפסטיבל בשקל הקרוב, בית הבובות - היזהרו! here I come! בכל מקרה, נעים להכיר

איכ. המשך.

תפוזונע. שכחתי את שמו (מוכר חמוד, אני יודעת שאנחנו כל הזמן נתקלים ואתה כבר מכיר את כל סיפור החיים שלי בעל פה, אבל סלייחההההההההההה, אני כולי סנילית.)...

אז תעדכני אותי..

אני אשמח לעקוב אחרייך ולקרוא מה קורה עם החיים שלך.. האם את מאושרת עכשיו?! טוב לך עם העתיד שלך? ההורים שלך? האקס שלך? ספרי ליי!!

חח LOL

אני מרגישה כמו בחקירה משטרתית >< אני אתן לך במסרים את הכתובות ברגע שאני אראה מה יהיה איתם.. אני לא כלכך משקיעה בהם כלומר. אבל בכיף, בהזדמנות

lmbo המילה הבאה בלקסיקון הצאטי

laugh my butt of תרגומו- צוחקת בקול רם עד שהטוסיק, תחת, עכוז, ישבן מתפוצץ.. חחח סתם אין לי מושג מזה אומר אבל זה מראה יעני זה צחוק ענקי שקורע אותך..

eladi88

New member
כן היא שינתה...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

גמני שמתי לב

תמיד כיף לחדש..../images/Emo9.gif

אז כמו שאמרתי lol ישאר לפשוטים ואני יעבור לשידרוגים.. אני בחורה שלא מסתפקת במועט..

למעלה