היי חברה ...

jnfdjndfo

New member
היי חברה ... ../images/Emo8.gif

מה המצב ? אני חדשה פה ואני חולה על הסידרה שהתחלתי לראות בקביעות לא ממזמן ... אני מתה על הקטעים שהם מתמסטלים .... זה כמעט תמיד כזה מצחיק ... בכל מקרה אין לי מושג מה הולך פה כי אני רואה הודעות על עונה שביעית וכאלה ... אז איזה עונה אנחנו בארץ ? אני רואה תשידורים שבערב ב 23:00 זו עונה חדשה או פרקים ישנים ? פליז תעזרו ותעדכנו אותי ...

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifוולקאם../images/Emo24.gif

קודם כל אני שרון
מממ בארץ סיימנו לשדר את העונה ה-6 והפרקים שאת רואה זה פרקים ישנים...
תקנו אותי אם אני טועה

jnfdjndfo

New member
כן ... ../images/Emo3.gif

תודה לך על התשובה ... דיבתי עם אנשים שרואים והם אמרו לי שזו העונה הישנה ושהפרקים החדשים יותר משודרים בצהריים ב 2 ... נכון ? בכל מקרה קראתי כמה דברים שקורים בסדרה בעונה 7 ואני לא קולטת ממי יש לקלסו בת לעאזאזל ?

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifחחח הוא שכב עם ברוק אחת

והכניס אותה להריון

jnfdjndfo

New member
אוקיי ....

בחיי... הקלסו הזה משהו ... לא משנה ... תודה לכל מי שאמר לי ברוכה הבאה ... אני שמחה להיות כאן ... דרך אגב למה אתם לא אוהבים את קלסו ? הוא אומנם טיפש כזה אבל חמוד ... ומצחיק ... תגידו הוא וג'קי אי פעם יחזרו ? אני פשוט לא מתה על השילוב של הייד וג'קי ... זה באמת כמו שהם אומרים לא טבעי ... למרות שאפשר להתרגל ...

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifאני מתה על קלסו../images/Emo99.gif

בקשר לשאר לא יודעת

hemmlin

New member
ברוכה הבאה

בעקרון גם בצהריים וגם בלילה מדובר בעונה החמישית פשוט בצהריים הפרקים מתקדמים יותר... כמו שכבר אמרו סיימו לא מזמן בערוץ 3 את העונה השישית ובאמריקה משדרים עכשיו את העונה השביעית :) זה כל הסיפור

למעלה