את לא יעל??? מי זאת אצל???? לא יעל?
ש שולי פ New member 30/4/03 #5 אולי בגלל שאני חדשה כאן. אבל כפי שזכור לי, אם זכור לי טוב, ברכת אותי על בואי וגם שאלת אותי איזה שבט אני... ואני עדיין לא מוכרת בפורום??
אולי בגלל שאני חדשה כאן. אבל כפי שזכור לי, אם זכור לי טוב, ברכת אותי על בואי וגם שאלת אותי איזה שבט אני... ואני עדיין לא מוכרת בפורום??
ש שולי פ New member 30/4/03 #1 היי חבר'ה!!../images/Emo8.gif בוקר טוב!(למרות שעוד מעט צהריים...) אני ממש צריכה עזרה.... יש לכם אולי פעולה או רעיון לפעולה ליום העצמאות?? זה לכיתה ג'. בבקשה.....
היי חבר'ה!!../images/Emo8.gif בוקר טוב!(למרות שעוד מעט צהריים...) אני ממש צריכה עזרה.... יש לכם אולי פעולה או רעיון לפעולה ליום העצמאות?? זה לכיתה ג'. בבקשה.....
ש שולי פ New member 30/4/03 #8 סיפרתי לכם שאני מסניף נהריה ומשבט הרא"ה. אם אתה לא זוכר אתה יכול להעיף מבט בשירשור למטה... ואם אתה לא מוצא אז אני מקווה שעניתי עכשיו.
סיפרתי לכם שאני מסניף נהריה ומשבט הרא"ה. אם אתה לא זוכר אתה יכול להעיף מבט בשירשור למטה... ואם אתה לא מוצא אז אני מקווה שעניתי עכשיו.
א אליגטור New member 30/4/03 #2 שלום. המקור הכי טוב לפעולות (חוץ מהקלסר שלי) הוא האתר של בני עקיבא שנמצא בקישורים של הפורום. הכנסי לחלק של הדרכה\פעולות ואני בטוח שתמצאי שם. יש המון חומר.
שלום. המקור הכי טוב לפעולות (חוץ מהקלסר שלי) הוא האתר של בני עקיבא שנמצא בקישורים של הפורום. הכנסי לחלק של הדרכה\פעולות ואני בטוח שתמצאי שם. יש המון חומר.