היי חבר'ה ../images/Emo24.gif
מה שלומכם, יקיריי
אני כאן מבלה בשירות הלאומי שלי עד שעה 7, שמתי לי 100 FM להעביר קצת את הזמן, וכמובן, שאני שומעת את אלביס פרסלי
, היום זה יום הולדתו, אחרי הכל. מרגישה כ"כ חוסר כזה שהוא לא איתנו כיום, חוסר ב
שכזה...
ישנם פה כמה אנשים במרפאה שכזה שרים בשקט את השירים שנשמעים כאן ועכשיו יש את Love me tender" ואפילו יודעים שהיום זה יום ההולדת שלו, כמה שזה כיף לשמוע עוד ועוד אחד שיודע את זה
מקווה שטוב לו שם למעלה, במיוחד היום שחוגגים לו, ומפה אני שולחת לכם אלפי
, אוהבת אתכם מאוד מאוד, היידי
(וכמו בכל שנה שיש לו יום הולדת כותבת את השיר שכתבתי לפני שנתיים בערך, בבקשה) "אלביס פרסלי שלי": "זהו היה בן-אדם ממש רגיל, ואולי ההבדל היחיד היה הפרש הגיל. בחור, צנוע, לא עשיר, וכשהתפרסם, כל אחד אותו הכיר. חבל שהתפרסם כל-כך מהר, הוא היה ממש מלך, שאי-אפשר היה לתאר. כספים, סמים, תרופות ומעריצים, זה מה שהרסו את חייו האמיתיים. התנתק לגמרי מהעולם ושכח את קיומו, וכך גם היה גורלו. בהופעתו האחרונה המוני אנשים הגיעו, כי ידעו שזאת כנראה הפעם האחרונה שיראוהו. כשחזר לביתו לאחר ההופעה, ידע שזאת היא השעה. נפל לרצפה והחזיק במשהו, וזה היה ספרו של ישו. קרא את תפילתו האחרונה, ושב לעפר באדמה. ובליבו הייתה רק אהבה, ומה שאפשר להגיד זה: תודה! אלביס, תודה על כל מה שנתת, תודה על כל מה שגרמת. אף פעם לא נשכך, ולעד ברוך יהיה זכרך...!" כל הזכויות שמורות להיידי פלומבו.
מה שלומכם, יקיריי