היי ח'ברה יש לי כמה שאלות לגבי מירי. האם למירי יש אחות קטנה? והאם זה נכון ששמה האמיתי הוא מירית?
U Usagi New member 4/8/05 #1 היי ח'ברה../images/Emo24.gif יש לי כמה שאלות לגבי מירי. האם למירי יש אחות קטנה? והאם זה נכון ששמה האמיתי הוא מירית?
היי ח'ברה../images/Emo24.gif יש לי כמה שאלות לגבי מירי. האם למירי יש אחות קטנה? והאם זה נכון ששמה האמיתי הוא מירית?
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 4/8/05 #2 היי../images/Emo24.gif אממ תשובות...../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif לא, היא הכי קטנה ויש לה 2 אחיות גדולות והשם מירי זה ממרים
היי../images/Emo24.gif אממ תשובות...../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif לא, היא הכי קטנה ויש לה 2 אחיות גדולות והשם מירי זה ממרים
מ מתה על מירי New member 4/8/05 #3 מריםםםםםם../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif חחח זוכרת שצעקו לה מרים מרים מרים חחח והיה לנו וויכוח אם קוראים לה מרים או לא כי לאחיות שלה יש שמות יותר נורמליים חחח
מריםםםםםם../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif חחח זוכרת שצעקו לה מרים מרים מרים חחח והיה לנו וויכוח אם קוראים לה מרים או לא כי לאחיות שלה יש שמות יותר נורמליים חחח
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 4/8/05 #4 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחח נכון!!!!!!../images/Emo6.gif כן אני זוכרת! חחח כי באמת זה לא הגיוני שלאחיות הגדולות שלה קוראים בשמות יותר חדשנים ולה מרים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחח נכון!!!!!!../images/Emo6.gif כן אני זוכרת! חחח כי באמת זה לא הגיוני שלאחיות הגדולות שלה קוראים בשמות יותר חדשנים ולה מרים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מ מתה על מירי New member 4/8/05 #5 חחחח נכון../images/Emo6.gif מירים שירלי ושרון חחחח באמת מצחיק חחחחחח
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 4/8/05 #6 את רואה אמרתי לך שזה מוזר../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחח מרים... אולי קראו לה על שם של סבתא או מישהי חשובה שנפטרה או משו כזה? אי אפשר לדעת...
את רואה אמרתי לך שזה מוזר../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחח מרים... אולי קראו לה על שם של סבתא או מישהי חשובה שנפטרה או משו כזה? אי אפשר לדעת...
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 5/8/05 #9 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי אני מתה כבר!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחח
K Koala Girl New member 6/8/05 #11 מרים../images/Emo12.gif God.. מה הורים חושבים לעצמם שהם נותנים שמות כאלה?!
מ מתה על מירי New member 6/8/05 #12 חח לאדעת.. צריך לשאול אותם.. אבל שירלי ושרון זה דווקא נורמלי.. רק מרים מוזר.. חח