היי חבר'ה...

היי חבר'ה...../images/Emo13.gif

אני חדשה כאן , קוראים לי יסמין , ויש לי כמה שאלות... 1. ראיתי שיש פה תאריך של אלבום חדש ! איזה אושר ! מישהו יודע אם זה אומר שיהיה 'מסע הופעות' חדש? 2. איך אתם בעצם מתעדכנים לגבי הילארי? אני רואה כאן שרשורי תמונות , התאריך של האלבום החדש , התארחות בתוכניות אירוח ובכלל , לא מעט עדכונים , ואני גולשת באתר הרשמי שלה , והוא יחסית לא מתעדכן כ''כ הרבה... אפשר בבקשה קישורים לאתרים מהם אתם מוציאים את המידע? אשמח למידע גם ב Messenger , אם למישהו יש בעיה להעלות לכאן.. [email protected]
3. בדקתם פעם אפשרות לפעול כולם בקבוצה ענקית , כולל עצומה מכובדת , ולפנות למפיקים ש'ירימו' הופעה של הילארי בארץ? 4. מישהו יודע במקרה אם יש איזה מקום רשמי [נגיד פורום או משהו בסגנון] שבו בעצם אפשר לכתוב להילארי והיא קוראת בו ? נ.ב ראיתי ''מלחמה בע''מ'' יש לה שם תפקיד מקסים! אבל בכלל לא קשור אליה... לדעתי זה מצויין שהיא לקחה אותו דווקא כאתגר , שיראה את היכולות המשחק המעולות שלה. פשוט מלכה.

0verpr0tected

New member
הייי...../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה, אני שיר
בקשר לשאלות שלך... 1. האלבום החדש שיצא לאור בקרוב מאוד, הוא אלבום אוסף- אלבום עם כל הלהיטים של הילארי+ 2 שירים חדשים. זה לא בדיוק אלבום חדש עם שירים חדשים ככה שלא, היא לא תצא לטור חדש של האלבום הזה. 2. אשמח לשלוח לך כל מני קישורים לאתרים של היל...במסן
[אז הוספתי אותך ><] 3. אני לא חושבת שדבר כזה אפשרי שיתקיים בזמן הקרוב[בכל אופן]! להילארי אין כמות מעריצים ענקית כזאת שבאמת ישתלם להם להרים הופעה שלה בארץ, אין טעם בלפתוח עצומה כי ידוע שזה לא יהיה רציני ומי שיחתום לא באמת מתכוון להגיע להופעה או משהו>< 4. הממ...לא מכירה פורומים מחו"ל שבהם אפשר לכתוב להיל והיא גם קוראת שם >< אבל את יכולה לנסות באתר הרישמי שלה או משהוXD http://www.hilaryduff.com/

../images/Emo140.gif

היי... ותודה רבה רבה על התשובה המפורטת והמהירה!
1. אה...זה אלבום אוסף? הבנתי.. קצת מבאס... מתי יהיה אלבום שכולו שירים חדשים, ידוע במקרה אם היא עובדת על דבר כזה? 2. המון תודה! כבר מאשרת אותך!
3. מבאס לשמוע, כי אני ממש אוהבת את השירה והמשחק שלה. מקווה שמתישהו היא תגיע לארץ ... 4. באתר הרשמי צריך להרשם למועדון מעריצים הרשמי שלה... כבר ניסיתי, שם..אבל שוב,המון תודה!

0verpr0tected

New member
בכיף../images/Emo3.gif...

הממ...האמת שכבר ממזמן תוכנן אלבום חדש ולא אלבום אוסף, אך מכל מני סיבות- בעיות עם חברת התקליטים, שהיא ביטלה פגישות/ הקלטות- לטובת המשחק, כל האלבום החדש נדחה והאלבום אוסף הוא החלטה של הרגע האחרון[בוא נגיד ככה]. כרגע..היא לא עובדת על אלבום חדש. אבל אני מאמינה שאחרי שהאלבום אוסף יצא, ואחרי/ שתהיה לקראת סיום הצילומים לסרט[ים]...[מי יודע אולי מתוכנן עוד אחד
] אז..היא תתחיל להקליט, ואני מקווה שזה יקרה בזמן הקרוב.

אני בטוחה שיהיו עוד אלבומים וסרטים...

כה, דיברנו על זה גם במסן , לדעתי אפשר להבין אותה... הילדונת סה''כ בת 21 החודש . יש לה עוד כ''כ הרבה לפניה ... וב 4-5 שנים האחרונות היא עבדה בלי הפסקה... לדעתי מגיע לה לנוח טיפה לפני שהיא חוזרת בענק עם אלבום , מסע הופעות, ועוד סרטים...

למעלה