היי חברה מה קורה??

היי חברה מה קורה??

היי קוראים לי שלי אני חדשה בפורום ואני מתה על "בית הבובות" אין אין אין עליהם!! פשוט גאונות מוזיקלית!!! אני בטוחה שאני אהנה בפורום ומקווה להשתלב =)

הי שליי ברוכהבאה../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

אני שיר ולאחותי קוראים שלי והיא מעצבנת אבל אני בטוחה שאת לא~

זiהרים

New member
גאונות מוזיקלית../images/Emo6.gif

11 שירים באותו סולם זה לא גאונות לא שאני מבינה בסולמות אבל נתן אמר את זה פעם :D

זוהר את יודעת שאת תקבלי מכות!!!!

נכון??? יופי! עד כאן נאצית חמודה שלי!!! על ה11 שירים באותו סולם אני לא מרשה לך להיות צינית, סורי
פשוטים, אבל גאונים.. אני איתך שלי בקטע הזה

nickless m

New member
גם אני לא כ"כ יודע משהו על סלומות

אבל אם זה עוזר לך להבין את התמונה של הבנאליות במבנה המוזיקלי 90 אחוז מהשירים שלהם מכילים את האקורדים Am F G E (וכן, באותו הסדר) אבל עדיין זה לא אומר כלום ולא משנה כלום כי עם עיבודים כמו של נתן סלומון (ע"ע פירוק אקורדים, part C, ברייקים, סולואים וכיו"ב) גם אקורד אחד יכבד דיסק שלם במגוון הנאה.

סולמות וגאונות

אין קשר בין הסולם של השיר ואיכות השיר!בכתבה אני אומר:"כשבאנו להקליט אמרתי,מה,נעשה אלבום שלם באותו סולם?בסוף הגעתי למסקנה שלא צריך לעשות כלום.יש משהו בשירים האלה,בלחנים ובמילים שלא נמאס לשמוע שוב ושוב ושוב" אז שוב,בלי קשר לסולם - השירים פשוט כובשים,ובתור אומן,לי חשוב שהם מקוריים - איך אמר המשורר:"אל תלך בדרכו של אחר"-תסכימי איתי זוהר שהשירים של הבובות לא נשמעים כמו של להקות או אמנים אחרים בארץ,ואפילו בחו"ל.גאוניים?אני חושב שכן,אבל לא נוח לי לכתוב את זה,כי אני בלהקה - אופס!כתבתי?נו,שיהיה.

mory89

New member
אופס,מישהו פלט שהוא גאון?

טוב,זה חשוב גם להודות גם בדברים הטובים יותר והטובים פחות.. נתן, באמת אתה גאון! אנחנו איתך!

וסטרייך

New member
ררררררר נתן אתה גאון בלי קשר

תעשה לי עיבוד :) האמת שכל פעם שאני שומעת את הפתיחה של אישה כנענית אני חושבת על זה שאתה גאון.

נכון גם

אומרת את זה לעצמי איך ש אני שומעת את אישה כנענית אני ישר מתחילה לחשוב איזה גאון יש לנו !!! אפילו המורה שלי לגיטרה לא יודע לנגן את "שמש"

hagarshtar

New member
חחח נתןן יואו../images/Emo171.gif../images/Emo118.gif

מה עם מסע הבובות בארץ הקודש אתה חי יב להמשיך..

זiהרים

New member
יה, נתן הגיב לי :)

אמרתי את זה בהומור מוחלט
אני יודעת שהשירים גאוניים במיוחד מי שעיבד מוזיקלית את האלבום גאון בפנים עצמו

למעלה