היי חברה מה נשמע...

היי חברה מה נשמע...

אני חדשה פה..כפי ששמתם לב... קוראים לי מרינה ואני פמניסטית
יש לי שאלה לבנים. למה אתם אוהבים לקרוא לבנות "נקבות"? האם זהו מעין ליטוף על האגו או משהו בסגנון? לא לקחת ללב...

pain is MY love

New member
יאאאאאאא

עוד מרינה לצד הטוב!!!!!
ברוכה הבאה! אני מרינה
ואני שמחה שאת פמיניסטית אבל אל תקחי ללב את כל השטויות של הבנים יש להם כינויים מוזרים למדיי למין הנשי אבל זה לא שאנחנו ממש טלית שכולה תכלת..... למשל המושג כוסון נראה לי הדבר הכי דפוק בעולם! ככה זה... כולנו אנשים לא מפותחים

SANGUSUGA

New member
אבל יש לזה תיקון

הוציאו תיקון לתופעה הזו: אישה = כוסית גבר = אשכיסט

pain is MY love

New member
אני אישית עוד לא קראתי לאף גבר

אשכיסט. וזה לא שלא ראיתי בחורים יפים... מאוד..

TheWhiteTigris

New member
אמ...

אולי בגלל ש"נקבה" זה אישה?... את יודעת, זכר\נקבה. אם את רוצה שיקראו לך זכר - זבש"ש... אבל יש את הביטוי "נקבה" כשאומרים אותו רק לגבר בהקשר של התכונות הנשיות הפופולריות או התנהגות נשית... ואת פמיניסטית.... נו אז? ראינו את הבלוף שנקרא פמיניזם
אה, וברוכה הבאה. עכשיו יש שתי מרינות, נוכל לעשות אן דן דינו לראות איזו מרינה היא הנכונה

אז קודם כל תודה...ובוקר טוב...../images/Emo96.gif

נראה לי שלא הובנתי כהלכה... מה שהתכוונתי להגיד זה שנראה לי שכאשר הבנים קוראים לנו "נקבות" הם רוצים להדגיש שאנחנו נחותות יותר מהם... אולי אני לא צודקת אבל זה מה שאני רואה באימונים שלי. אז רציתי לבדוק עד כמה אני צודקת... אני בטוחה שיהיו כאלה שיסכימו איתי...

pain is MY love

New member
זה כי את מקבלת את זה ככה

למה את חושבת ש"נקבה" היא יותר נחותה?! מי קבע ש"זכר" הוא פחות נחות?! אם ככה את רואה את זה אז זאת הבעיה להיות נקבה זאת גאווה! לא נחיתות.

TheWhiteTigris

New member
הכוונה היא

שאם אני לדוגמא קורא למישהו "נקבה" המטרה להראות על תכונה נשית שיענו פחותה מאשר אצל גברים. אני אתן דוגמא: בעבר בצבא היו אומרים לחיילים קרביים על מנת לדרבן אותם: "נו, מה קורה איתכם היום? מה אתם מתנהגים כמו כוסיות? כמו נקבות?! תתחילו לזוז והפעם תוצאות יותר טובות!" (או משהו בסגנון, זה לא שהייתי פעם בקרבי...) כמובן שבסוף שנות ה 90 שינו את הנוהג הזה, כי לידם באמת התאמנו כוסיות, ואז לא נעים..

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

שמעי קטע פעם נסעתי במונית ולא יכולתי שלא להאזין לנהג מדבר עם חבר שלו בטל' (טוב במונית אף אחד לא מדבר אז מקשיבים אחד לשני) השיחה הייתה בערך ככה: נהג: מה קורה? החבר: בסדר! נהג: אישתי ילדה אתמול! החבר: באמת אח שלי? מזל טוב? מה יש לך בן או בת? נהג: נקבה! נקבה!! הייתי קצת המומה.. לא שזה קללה אבל יש בזה משהו עוקץ
אולי גם אנחנו נקרא להם זכרים בשביל להשוות את זה מה את אומרת?

ChilD SouL

New member
אותי יותר מעניין העניין של...

זה שאישתו ילדה אתמול והוא יצא למחרת לעבודה. בושה.

TheWhiteTigris

New member
מה רצית?

שהוא יגיד לבוס שלו: "אחוי, צ'מע, אישתי ילדה אתמול, אז אני שם עליך זין ולא בא". תוך שניה בועטים אותו מהעבודה. עפ"י החוק או האישה או הגבר מקבלים חופשת לידה, אבל רק אחד מהם! ולא שניהם! אם השני מבריז מהעבודה, יש את כל הסיבות בעולם לזרוק אותו. אז מה, בגלל שלך זה לא מוצא חן העיניין הזה, הוא לא ילך לעבודה? אני מבין אותו לגמרי.

leok55

New member
מי קורא לנשים נקבות??

אם כבר אז שרמוטה כלבה נותנת כוסית פצצה מתוקה חמודה נשמה עניים .... הבנת? יופי גם אני לא....

למעלה