היי חברה חזרתי!

Xboy123

New member
היי חברה חזרתי!

היי חברה! חזרתי אחרי שבועיים של אי מגע עם המחשב בגלל תקלה טכנית גדולה שנגרמה לי מוירוס שנדבק למחשב.. אז מה נישמע? יש לי שאלה! התוכי שלי, קוקטייל נקבה, מאוד אוהבת את בני המשפחה וכל הזמן אנחנו מרימים אותה על הכתף. ואף פעם היא לא נותנת לנו לא להרים אותה! כל פעם כשהיא שומעת שיעולים, מדרגות, קריאות "כפארה" ו"לולי" היא מתחילה לצרוח כמו משוגעת ורצה כמו עכבר סביב הכלוב!! ואם אנחנו לא מרימים אותה, אז היא עפה ומפילה עצמה על הריצפה כדי שנרים אותה ונרחם עליה. זה יתרון אבל גם חסרון, כי אני רוצה לנסוע לאילת וכל המשפחה נוסעת, ואנחנו דואגים מאוד לתוכי שבטח ימות מחוסר תשומת לב ודיכאון. דרך אגב זה ל-3 ימים. אני גם מתלבט אם לנסוע ולכייף, בגלל התוכי שאני כל כך אוהב. מה אתם מייעצים לי לעשות?

Xboy123

New member
זאת אומרת לקנות עוד אחד?? אם להביא

זכר בחינם או במחיר של השכרה ל-3 ימים אז מעולה, אבל לקנות? בשביל 3 ימים של נסיעה? בשום פנים ואופן! אני רוצה לחזור עם תוכי שמתגעגע אליי, ולא מתמזמזת עם תוכי חדש!

רן בראל

New member
להביא קבוע!!!

שתמיד יהיה לה חברה. אם היא אוהבת אותכם זה לא ישתנה בגלל שהוספתם זכר וככה כל פעם שלא תהיו בבית יהיה לה מה לעשות.

Xboy123

New member
לא נכון היא תהפוך לפראית ותעדיף את

הזכר על פנינו! הייתה לי פעם קוקטיילית אפורה שחלתה עלינו מאוד, ותמיד הייתה בכתפיים שלנו. יום אחד הבאנו קוקטיילית לבנה(שחשבנו שהיא זכר אבל בהמשך גילינו שהיא נקבה) ומאז האפורה לא רוצה אותנו, וכשאנחנו מתקרבים אליה היא נושכת אותנו!!! הלבנה גם לא התחברה איתנו הרבה אבל כשהקוקטיילית האפורה והמתוקה שלי מתה, הלבנה התחברה אליי כאילו הייתה איבר בגופי, וכמה היא נקשרה אלינו ביטאתי בהודעה אחרת!

רואי

New member
מסכים עם רן

תוכי מאולף לא יהפוך עורו ביום אחד... זה שהוא עם תוכי אחר לא אומר שהוא יפסיק לאהוב אותכם...

Xboy123

New member
אבל הוריי לא רוצים עדיין לקנות ולא

מצאנו קוקטייל זכר וצהוב באף מקום(זה מה שאנחנו רוצים מזמן) וחוץ מזה הוריי גם לא מסכימים בגלל הפסק היותה מאולפת והם לא מאמינים לי על מה שאתה אמרת לי עכשיו(שאם נמשיך לשחק איתה כרגיל..)

למעלה