היי חבר´ה!

היי חבר´ה! ../images/Emo6.gif

היי! אני די חדשה כאן.. חשבתי להכיר חברים... אז.....כמו שכולנו יודעים התמכרויות זה לרוב רע אמא שלי אומרת תמיד שאני יותר מידי מכורה למחשב ולאינטרנט שזה גורם לי לשכוח את הכל, כאילו אני בעולם אחר, האמת, היא צודקת ... אני כבר לא מטפלת באחי, לא עושה שיעורים (אבל הציונים שלי בסדר) כשרוצים לדבר איתי כשאני על המחשב אני לא שומעת כלום, זה כל מה שאני חושבת עליו כל היום, אני כבר לא יודעת מה לעשות! לפני כמה ימים אמא שלי "התפצלחה" עלי (חחחח...) והוציאה לי את המודם.. ישבתי שלושה ימים בבית בלי האינט´ ! אבל שמתי לב שכשאני לא על האינטרנט יש לי זמן לדברים אחרים :) לא רק שזה הורס לי את הראייה , ואני יודעת את זה! .....אבל אני עדיין ממשיכה.... אוף! מה לעשות??? נ.ב. חג שמח (למרות שזה החג הכי שנוא עלי
)

היי לאלי פאפ חמודה - נורא כיף לפגוש

אותך משב רוח רענן מקוה שתמשיכי להיכנס לפה ונשוחח איתך על ההתמכרות בינתיים להתראות

e-magine

New member
ברוכה הבאה לולי פופ

קראתי את מה שכתבת כאן ורציתי להגיד לך משהו. קודם כל, כדאי לך שתעשי את המבחן העצמי להתמכרות, כדי שתדעי מה מצבך. תוכלי למצוא אותו בקישורי הפורום. חוצמיזה, רציתי להתייחס למה שסיפרת כאן, לשתי נקודות. הראשונה: התמכרות לאינטרנט, מכל ההתמכרויות. הכי דומה להפרעת אכילה. הרעיונות האלה, לנתק את המודם, לנתק את ספק האינטרנט, לנתק את קו הבזק, הם גם אכזריים וגם לא מועילים. העיקרון הוא שהאינטרנט, כשלעצמו איננו רע, הבעיה שלנו היא חוסר השליטה שלנו בשימוש בו, כפי שהאוכל כשלעצמו הוא לא רע. אם היית סובלת מאכילה כפייתית, אני מתאר לעצמי שאימא שלך לא היתה נועלת אותך בתוך חדר בלי אוכל לשלושה ימים. תנסי להסביר לה את זה. השניה: העולם איננו שחור לבן אלא צבעוני ויש בו המון גוונים. ברור שאם את לא באינטרנט יש לך זמן לדברים אחרים. צריך למצוא את האיזון בין הדברים השונים ולא להגיד כדי שיהיה לי זמן ללימודים או לפעילויות אחרות. אם למשל היית אוהבת לשחק כדורסל, נניח, היית חושבת לוותר על כדורסל כדי שיהיה לך זמן ללימודים? כל מה שאנחנו רוצים הוא להכניס את הגלישה שלנו לפרופורציות סבירות.

למעלה