היי חבר´ה-שאלות..

סקניה

New member
היי חבר´ה-שאלות..

לאחר השבת האחרונה בה יצאנו ,אישתי ואני, עם חברים לטיולון ג´יפים עירוניים בשטח, הודעיה לי האישה שאנו מוכרים את הפולו ומצטרפים לאנשי השטח.לי השטח לא חדש- אך על אופנוע.בג´יפים אין לי ממש מושג. אז באתי אל המומחים. אנו זקוקים לג´יפ שיישא אותנו + תינוק בנוחות יחסית.מעל 90% מהזמן יבלה הרכב על אספלט.ג´יפ עירוני+מזגן וחלונות חשמל ושאר פינוקים.. חשבתי על פג´ארו ואישתי חשבה על טראנו. מה דעתכם?פלוסים ומינוסים שלהם? התקציב מסתובב קצת מעל 80,000 ש"ח. יש (בנוסף לחוות דעתכם האישית) מבחנים או מאמרים אליהם תוכלו להפנות אותי? סקניה- פורום אופנועים (ובעתיד גם פורום 4X4).

-רוני-

New member
טראנו בסדר רק לא מודלים

חדשים יש איתם בעיות אבל בסכום שיש לך אין בעיה פאגרו בנזין מתאים אבל סע עם תחנת דלק איתך 1-6-7

סימבה 13

New member
מה עם הפאגרו ספורט?

הוא כבר לא כ"כ הגלה...
עדיף כלב חבר מחבר כלב

ronbs

New member
המלצות

היתי ממליץ להתחיל עם גיפ עירוני קטן, כידוע הבלאי בגיפים בדרך כלל גדול מאד וקשה למצוא רכב טוב. בגלל שאתם זוג + תינוק אפשר להסתפק ברכב 2 דלתות היתי ממליץ על סזוקי ויטארה אוטומט 1600 (הדגם החדש) מודל 1999-2000 אם אתם רוצים רכב עם 4 דלתות אפשר ללכת גם על קאיה מעל מודל 98 הגיפים הגדולים יקרים יותר בקניה וגם באחזקה השוטפת המחיר מאלץ אותך לרדת במודל, גיפ ישן יותר, הוצאות גדולות יותר. גיפים ישנים בדרך כלל שחוקים ויכולים להכניס אותך להוצאות גדולות, דבר שיאלץ אותך לחזור לעולם הרכב הפרטי. בשוק קימים גיפים עירוניים שחוץ ממדרכות העיר לא ראו שטח. מומלץ להתחיל עם משהו קטן, חסכוני באחזקה ולגדול בעתיד. רון

gradar

New member
היי סקניה, צור קשר...

בנזין, מסחרי - טרנו, פרטי - ויטארה/ג´מיני/קיה. דיזל, רק דיסקו (שנת 97 EDC). ה-רדר

למעלה