היי ח´ברה..

היי ח´ברה..

יש לי בעיה בצ´אט כאן
אני יכולה להיות רק בצ´אט של וואלה... אם מישהו כאן וקורא את ההודעה פפפפפפליז בואו לצ´אט של וואלה בבקשה מנדי גם אני פורשת מהמשחק

טוב יש לי הודעה

אמ.......איך אני אגיד את זה.. .ח'ברה מנתקים לי את האינטרנט אני עוזבת אותכם.... אני אתגעגע.. אני לא מוחקת את השם שלי אני אכנס מחברה שלי אז אם אתם רוצים לכתוב לי הודעות אז היום זה הפעם האחרונה שאני אהיה פה או שתשלחו לי לשם שלי ואני כבר אקרא אותן..... אני אוהבת אותכם

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifבקיצור,

המשחק נכשל! סך הכל רציתי שאנשים יכירו אחד את השני, ויעשו דברים חמודים אחד לשני ולאף אחד לא אכפת...רק לצ'רי פרינסס, ג'יילו9 ושחרחר מתוק! כל אחד רוצה לצאת מהמשחק, אז למה הסכמתם מהתחלה??
כל הענקים יכולים להזדהות..המשחק נגמר.
פ33ה לטינית- תחזרי לשם המקורי שלך כי אני לא זוכרת מי את..סורי., מצטערת שמנתקים לך את האינטרנט, אם בא לך תתחברי ממקומות אחרים!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifאני ממש מצטערת אבל

אי אפשר לנהל משחק שאמור להיות כייפי כשכל אחד מסיר מעליו אחריות ומחליט לצאת...("לא נורא, מנדי תסדר הכל כבר"
) אם בא לכם, נוכל לעשות משחק חדש...עם אנשים שבאמת רוצים וישארו עד הסוף. מה אתם מחליטים?

jlo9

New member
הנה מתנה אחרונה לשחרחר מתוק!

אני הענקית שלך "MISSLOPEZ"

והמתנה שלי (האחרונה) לFLOWERS GIRL

כן כן נועה.. אני הייתי הענק שלך
מקווה שנהנת מהמתנות שלי..
נראה לי שכדי שכבר תעבירי את מה שהכנת לגמד שלך..

ד"א הדוליז הקטן שיש בטפט

זה אני עיצבתי
יש לי מעל 150 עיצובי דוליז שאני הכנתי.. וביניהם יש לי כמה שאמורות להיות דומות לג'ן

flowers girl

New member
ידעעעעיייעעעתתתתתתתייייי../images/Emo70.gif

ידעתטט... ידעתי שזה אתה חומטט יוווו אני לא מאמינה איך שאני חכמה. לפעמים אני מדהימה את עצמי.

למעלה