היי..זקוקה לעזרה

שיר1155

New member
היי..זקוקה לעזרה

אשמח לקבל המלצות על רופא,מבין שלל הרופאים בקטוביץ ת״א, המתמחה/מבין באבחון אנדומטריוזיס

אני חושדת בנאדו ומקווה שאתבדה, אך היום לאחר שהמחזור לא הגיע בחלוף 34 ימים מהווסת האחרונה( מה שלא קורה לי לרוב) ולאחר שמזה מס ימים יש לי הפרשות חומות וכאבי מחזור/בטן ואין מחזור וגם לא הריון, הלכתי לבדיקה ובאס התברר כי יש לי נוזל מועט באגן( וברור לי שהביוץ היה לפני שבועיים) וציסטה.
התחלתי לקשר את הממצאים לאנדו מאחר ואני סובלת כבר שנים מהפרשות חומות לפני מחזור ואחרי מחזור, לאחרונה החלו כאבי גב תחתון לא מוסברים וגם החודש- כאבי המחזור שלא הובילו למחזור( בדיקת הריון בדם שלילית ואגב, האם אנדו מעכב מחזור שאמור כבר להגיע, או שזו הציטטה שמעכבת?)

אשמח לכל עזרה
תודה!

לואי84

New member
למיטב הבנתי

יש מעט מאד רופאים שבאמת מבינים באנדו. ממליצה לך לנסות להשיג טופס 17 למרפאה בתל השומר המתמחה בנושא.

לגבי המחזור שמתעכב, לא ידוע לי שזה תסמין אופייני אבל הפרשות החומות בהחלט כן. ציסטות ישנן כל מיני, השאלה אם אמרו לך שהיא אופיינת לאנדו?

שמיץ1

New member
דימום לא סדיר

עשוי להיות תסמין של אנדו'. בכל אופן, אם את שייכת לכללית, אז ד"ר רון שיינמן מקבל במרפאת בריאות האשה / בבי"ח מאיר / במרפאה פרטית ברמת החייל.

שיר1155

New member
תודה! אני אכן בכללית ואנסה

קודם לקבוע תור לרופא ואז להוציא דרכו ט 17 עמ לקבוע תור לתל השומר

בינתיים, נראה שהגיע המחזור( בתקווה שזה הוא ולא משהו אחר..הכל כבר מבלבל אותי)

liats80

New member
לא יודעת על אנדו בקטוביץ

אבל בקטוביץ הייתי פעם אצל דר דובדבן שעשה עלי רושם ממש טוב.
אני לא יודעת אם הוא יודע משהו על אנדו,אבל נראה לי שיש סיכוי טוב שהוא ידע מספיק כדיי לתת הפניה לאחד המרכזים (בכל מקרה הוא אינו מומחה לאנדו!).
בהצלחה.
ליאת.

זואילי

New member
שמונה שנים הייתי מטופלת בקטוביץ

ומעולם לא נתנו לי שם אבחנה...
אז כדאי לך לפנות לאחת ממרפאות האנדו. בתה"ש או מאיר.
מקטוביץ לא תצא הבשורה.

למעלה