היי ספי סול.. שלמה ארצי מסתדר לבד גם מבלי שאצא להגנתו, קטונתי.. האמת היא שגם אני כמוך,גם אני מגיעה למילים אחרי הלחן...אבל יש פעמים שטקסט כתוב נופל לו במקרה אצלי ואז אני משוחדת לגמרי.. מה שיפה בשירים ובמילים שנכון שיש מישהו שכתב אותם אבל לנו בתור מאזינים קוראים ושומעים יש את התחושה שהשיר נכתב בדיוק עלינו ומספר את שירת חיינו ואז תוהים מי סיפר לו שהוא כל כך מדייק.. לכל אחד יש את הרומאו שלו, את היורם שלה.. ולכולנו דברים שרצינו לומר ואם נמשיך גם נגלה איך קוראים לאהבה שלנו גם אם הוא לא גינגי..כולנו נמסים בגשם, רובנו טעמנו טעמה של רומנטיקה זולה.. אגב השיר מיים שקטים הורס אותי כל פעם מחדש..כמה עוצמה יש במילים.. כןן, יש שירים שפוצעים ונוגעים זה בהחלט שיר שכזה..
היי קרן, מסכימה איתך, עידן והפרוייקט מדהימים ומרגשים..אני גם אוהבת במיוחד את אהבת נעוריי המצמרר של שלום חנוך. אני בכל זאת חושבת שהמילים המדהימות שתרצה אתר כתבה ב-"אהבתיה",לא ראויות לתואר אייכס..טוביה כבר כתב ששיר הוא בעיקר מילים..יש פה מילים יפות ורגישות ולא משנה מי מבצע.. יש מלא דיסקים בבית של זמרים/ות/להקות ..מוסיקה היא אהבת חיי..היא החמצן שלי..וגם לי אין את הדיסק של מושיק עפיה..אז לפחות בזה אין מחלוקת ..
מישהו אחד, אז מישהו אחר בטח אוהב, על מה הויכוח בכלל??? זהו, ניגמר, למה את ממשיכה לדון בזה בכלל?הבינו אותך ואת דעתך סבבה, אני בטוחה שתרצה אתר ממש לא לקחה את זה כ"כ קשה כמו שאת,(ולא מבינה מה העיניין בשיר הזה ובמילים בכלל.אבל קיבלנו את דעתך רשמנו לפנינו אהבתיה יופי שמחה שאהבת את אהבתיה)אפשר לעבור הלאה? שבת שלום!
חאלסססססססס!!!!! הבעת את דעתך נחמד תודה יש עוד דברים שאפשר לדון עליהם בואי לא נידבק לנושא הזה זהו סגרנו את הפרק ברשותך נעבור הלאה! ולתרצה אתר יש שירים מרגשים יותר מאהבתיה, לא יודע לא מתחבר, זכותי זהו סגור...אני לא אוהב את אהבתיה, ורינה לא אוהבת את אהבתיה וספי גם לא, אבל את אוהבת, ויש עוד רבים כמוך שאוהבים, אז על הכיפאק, אין לנו בעיה שתאהבי את מה שאת אוהבת אנחנו לא אוהבים! ושנה טובה גם לך! ואכן מים שקטים שיר מקסים!!!!!