היי, זו אני..

din36

New member
היי, זו אני..

היי לכולם... הייתי אורחת..עכשיו אני כאן.. גם אני אוהבת את פוליקר והכי את יורם של פוליקר..(מישהו בטח מבין למה היא מתכוונת..) אני לא יודעת אם מותר לכתוב את זה כאן מבלי להסתכן בהתקפה חזיתית..אבל שיהיה... פוליקר הוא יוצר, אומן, זמר או מה שתבחרו, תתפלאו, אבל אפשר לאהוב אותו ולאהוב גם אחרים מאותו הז'אנר.. זה קצת לא לעניין ההשתלחות בזמרים ויוצרים אחרים...כולם ראויים לכבוד ולהערכה..תנסו לא להשמיץ אדם ולחשוב שכך תגדילו את ערכו של האחר..לדעתי זה יוצר בדיוק את ההיפך... זה מאוד ילדותי ולא ממש מתבקש... שתהיה לכולם שבת קסומה ונפלאה...

קרן ב1

New member
היי, אני פה שרת החינוך

מישהו מנסה לתפוס את מקומי??? ועכשיו ברצינות... דין, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, לכל אחד יש אמנים שהוא אוהב ואמנים שהוא פחות אוהב (ואפילו אמנים שהוא לא סובל, מסיבה זו או אחרת), אף אחד פה לא מתיימר לאהוב אך ורק את יהודה (בוודאי שיש גם יוצרים מוכשרים אחרים) ובוודאי שלא משמיצים אמנים אחרים כדי להגדיל את ערכו של יהודה (יהודה לדעתי האישית בכמה רמות מעל כולם כך שאין מקום להשוואה והוא לא זקוק לזה) - אנשים פשוט מביעים את דעתם. ועצה קטנה, אם אפשר - זה לא הכי חכם, לדעתי, להיכנס לפורום שמעולם לא כתבת בו ולהתחיל ישר בסדרת חינוך שבה את מטיפה לאנשים מה ראוי ולא ראוי לכתוב ולומר להם שלא אומרים כך וכך ושזה ילדותי... זאת נראית לי גישה קצת מתנשאת, וחבל. אבל שוב, זו רק דעתי. ושבאמת תהיה לכולם שבת נפלאה...

din36

New member
...

היי קרן.. פספסתי כנראה את ההוראות לגולש "מתחיל" בפורום..כמה לא חכם מצידי.. חוץ..שתהיה לכולם שישבת שלום.. אגב, אני עוקבת אחרי הפורום הזה די הרבה זמן..ככה שנדמה לי שאני תמיד הייתי כאן ואני לא ממש חדשה..הדבר שהכי צרם זה העזיבה של ה"קנגורו"..זה היה נראה כאילו יש פה משחקי כח ושליטה בין הנוכחים והחברים וחבל..לאף אחד אין בעלות על כלום..ולא צריך להיות ותיק כאן כדי לכתוב את מה שחושבים ומרגישים..יש כאלה שאולי זה לא ימצא להם חן..אבל שיהיה.. המשך יום נעים שקט קסום ורגוע לכולם

אהלן חברים יקרים...לדין החדשה ברוכה

הבאה... גם אני קראתי את תגובתך הראשונה, אמנם אני לא כותב פה הרבה, כי כשאין מה להגיב אני זורם...אנשים עושים פה עבודה מדהימה!!! ולבוא ולקרוא להם שיטחיים וילדותיים? על מה???? את אפילו לא מכירה אותם אישית, אז על סמך מה גיבשת עלינו דיעה??? ואם קנגורו עזב אז זו זכותו אם הוא יחליט לחזור זו גם זכותו, כמו שאמרת לאף אחד אין פה בעלות על כלום לכן כל אחד רשאי לבחור גם מה להגיד... ואף אחד לא השמיץ את הזמר שעליו דיברת, היו תגובות דומות גם על שירים של זמרים אחרים, למה ניטפלת דווקא לתגובה על שיר של שלמה ארצי??? מותר להגיד איכס על שיר אני כמעט בטוח שגם לך יש כמה שירי איכס... את אף פעם לא אמרת איכס על שיר??? (את יודעת כמה פעמים יצא לי להגיד איכס על מהלב של מה קשור? כמה פעמים יצא לי להגיד איכס על שיר טיפשי כמו תלך כפרה עליי??? אז אמרו איכס על אהבתיה...מה הביג דיל???) דין...אני באמת חושב שהגזמת בתגובתך...וגם אם לפעמים התגובות של אנשים פה ילדותיות זה מה שמיוחד בנו...קצת להישאר ילדותיים... ולסיום...אנחנו לא השמצנו אף זמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התגובה היתה על שיר...ואין מקום להשוואות כי ברור שיהודה הוא הגדול מכולם!!! (ושוב יצאה תגובה "ילדותית"...)

din36

New member
...

היי טוביה, זה כל העניין שאנשים לא חייבים להכיר באופן אישי..זו הכרות וירטואלית, לפחות לחלק מאיתנו..אני לא מגבשת דיעה על כלום, אני רק נוהגת לתרגם למילים את מה שמרגיש לי, אין לי שום רצון להשבית את שמחת החיים ששורה פה בפורום. אנחנו לא משמיצים אף אחד וכל אחד כבודו במקומו.. גם אני אוהבת את פוליקר, עכשיו במקרה גם מתנגן לו פה המיטב שלו ואני יותר מנהנית..גם לי יש דברים שהייתי רוצה לומר לו..אגב, איך באמת אפשר לתקשר איתו? יש מייל או משהו בסגנון? אשמח לקבל עזרה. המשך ערב נעים לכולם

קרן ב1

New member
אמממ...

זה לא קשור לגולש "מתחיל" או לגולש "ותיק" ובוודאי שלא צריך להיות "ותיק" כדי לכתוב מה שחושבים, זה מגוחך בעיני לתת בכלל משמעות לדברים כאלה ואני מצטערת אם כך הבנת את זה... ברור שכל אחד יכול לכתוב מה שהוא חושב וזאת בדיוק הייתה הנקודה שלי, גם אם מישהו לא אוהב זמר או שיר מסוימים זכותו להגיד את זה מבלי שיסתמו לו את הפה... כי על עניינים של טעם אין מה להתווכח. אז את אוהבת את "אהבתיה" ורינה ממש לא אוהבת, סבבה, איש איש וטעמו ושכל אחד יגיד מה שהוא חושב. אני אישית חושבת שלשלום חנוך יש שירים ממש טובים ועידן רייכל מצויין אבל מושיק עפיה ממש ממש מעלה לי את הסעיף, וכולם מוזמנים לבוא ולחלוק עליי.

ספי סול

New member
קרן... בחיים אף אחד לא יתפוס את מקמ

מקומך... התפקיד שלך... ודין תשמעי... יצא לי להיות ביותר מהופעה של שלמה ארצי בקיסריה,(וסיפרתי פה לכולם) אני לא משמיץ אותו ואין לי שום דבר נגדו, (וכך כל החברים פה...לא שמעתי שמישהו ירד על זמר אחר דיברנו על שירים...) אבל את האמת, השירים שלו הטקסטים ללא משמעויות, ולפי דעתי במילים יש הרבה כוח, בהתחלה אני נידלק על הלחן של השיר ואח"כ מקשיב למילים, והמילים כן חשובות בשיר למרות שאני יכול לשמוע שיר ביוונית, לאהוב את המנגינה ואולי אם היתי מבין יוונית ומבין את משמעות המילים היתי אוהב או פחות את השיר, אבל זאת דעתי בנושא, את כמובן יכולה לחשוב אחרת, כמובן שגם את צודקת כי כולנו רואים דברים בצורה אחרת, ואני אמנם גולש מתחיל או איך שקראת לזה אבל גם יש לי זכות להתבטא ולהביע את דעתי, ואם קראת פה בפורום אז בטח ראית שאני מביע את דעתי והרבה, ועוד משהו, בין כל השירים של שלמה ארצי אהבתיה באמת איכסה של שיר, לא וגם גבר הולך לאיבוד, ודין...זאת דעתי וקחי את הדברים בפרופורציות... (גם על שיר של יהודה אמרנו שהוא לא מציאה, אם קראת פה היית רואה את תגובתי על השיר שום דבר אינו בא) עוד משהו קטן לפני פיזור... לכל אחד יש זכות לכתוב מה שהוא חושב! אם קנגורו בחר לפרוש אז זכותו, זאת היתה אי הבנה, חבל שזה ניגרר לויכוחים מיותרים, ואין פה מלחמות על כוח ושליטה זה פורום של יהודה ובואו נפסיק לדבר על זמרים אחרים שלא ממש מעניינים אותנו, בטח שלא שלמה ארצי... אנחנו לא ניגרר לויכוחים מיותרים מי יותר טוב, ברור לכולנו! וזה כבר רישמי, אנחנו לא המצאנו כלום תקראי בעיתון של היום... אפילו יש תגובה של שלמה ארצי, בכבודו ובעצמו... נישמח אם תשתפי פעולה, בסה"כ הפורום הזה נחמד וידידותי לסביבה ויש פה אנשים ניפלאיייים!!!!!

קרן ב1

New member
ספי, תהינו לאן נעלמת...

מה קרה, היה תור ארוך בטאוור רקורדס? נו, קנית??

ספי סול

New member
חחחחח.....חמודה שלי...קניתי נהניתי

אמנם לא היה לי את הדיסק אבל אני מכיר את השירים מקלטת שהיתה לי מלפני שנים... מה קורה קרררררן הכל בסדר?

למען הסר ספק

שיהיה לכם ברור..לכל האנשים שמנסים פה לרמוז על העזיבה של קנגרו..בגללי או לא בגללי...היה לנו ויכוח..שנגרר משום מה לפסים אישים וזה היה ביני לבינו..זה שהוא עזב זה כבר החלטה שלו...ולמרות שעד היום אני לא מבינה ממה הוא נפגע...אני מייד התנצלתי במסר אישי...רק שהוא בחר להתעלם...אז לכל אלה שרומזים לי פה על העזיבה של קנגרו...מה שיש לי להגיד לכם שזה מה יש...זה סגנון הכתיבה שלי ומי שלא טוב לו אז שלא יקרא את ההודעות שלי..ועוד משהו..מי שרוצה להגיד לי משהו אז שיגיד ולא ירמוז לי.

ואגב

אהבתיה אחלה של שיר הוא מתנגן אצלי באוטו המון. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ספי סול

New member
ברצינות ליז???? חשבתי שרומיאו מתנגן

אצלך באוטו??? מה את עושה עם אהבתיה??? כבר עדיף לשמוע את בפרדס ליד השוקת...לא???

האמת...

זה היה בצחוק ספי צא מזה... והאמת רומיאו הוא באמת מתנגן אבל הבעיה היא שאיך שהוא נגמר הוא מתחיל מחדש אני לא לוחצת על כלום...זה ככה מתוכנת...הוא מסיים ומתחיל שוב..וחוזר חלילה..

ספי סול

New member
משוגעת... חשבתי כבר להזיק עזרה

נפשית, חיפשתי את המספר של איל"ן... הבנתי שהכל בסדר, אין אהבתיה אצלך...אגב לשיר הכ"כ מדובר קוראים פתאום עכשיו פתאום היום...

חחחחחחחחחח

מה אכפת לי איך קוראים לו... טוב יאללה עפתי לישון..נתניה ישנה עכשיו..אז לילה טוב לכם.. מי נוסע לאילת בחול המועד? מי???????

ספי סול

New member
את...??? איזה כייייף לך... תהני!!!

להגיד שנה טובה מעכשיו? אז שנה טובה לליז שנוסעת לאילת בחו"המ...

הלוואי ספי הלוואי

אבל זו שנוסעת היא רינה..ולא אני חחחחחחחחחחח אבל מי נוסע לטורקיה בדצמבר מי??? סתם לא יודעת...מישהו פה יודע אם לבנות שרות לאומי מותר לנסוע לחו"ל בזמן השרות?

עלאק מי אישר לה

מה היא ניראת לך בת שרות לאומי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ספי סול

New member
לא רומזים כלום אמרנו כבר שהבחירה

היא שלו, אם יאיר רוצה הוא יחזור, הוא כבר כתב פה לא מזמן, וזה ממש ישן...למה לחזור שוב לזה? אני לא מבין מה הטעם, מה שהיה היה וניגמר... ממש דיינסטי נהיה פה,,,כולם נלחמים על הכוח והשליטה בפורום חחחחחחחחחחחחחחח

למעלה