היי זו אני דארק

אור35

New member
היי זו אני דארק

התגעגעתי נורא. ממש הפורום הפך להיות חלק מחיי... אני מנסה ליישם את העצה שלכם. לגיל-בעברית זה נשמע טוב יותר... המון אהבה לכולם אור

גיל.

New member
איזה יופי!!! ../images/Emo6.gif

ממש הכנסת אור לחיים שלי! אני לא צוחק! חיוך כזה לא האיר את פני כבר ערבה זמן! השפתיים שלי כמעט נקרעות!

סיון b

New member
אור!!!!! ../images/Emo6.gif

וואוו, כמה שמחתי! גאה בך, מתוקה! ומאחלת לך רק הצלחה! קבלי כזה
ממני.
סיון

איה@

New member
אור! - ויהיי אור! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

כמה שאני מאושרת!!! אין לך מושג!! את מרגישה בשינוי? את מרגישה אנרגיה של אור, וחום, וזוהר מקיפה אותך?? חיבוק ענק! - על היוזמה ועל הביצוע!
איה. נ.ב. - אני גאה בעצמי - את השניה - שהצלחתי לשכנע לשנות את השם

איה@

New member
אוי ואבוי ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

בכל פעם שלחצתי על איקון החיבוק לא ראיתי אותו.... אז לחצתי שוב....ושוב....ומסתבר שרואים אותו עוד איך
מצטערת.....לא התכוונתי להציף אבל כן התכוונתי לחבק!!
איה.

סיון b

New member
איה מתוקה,

אפילו אני מרגישה באנרגיה חדשה ואופטימית כאן (גם בלי שההודעה מכוונת אלי). כל האייקונים והברכות לאור
פשוט השפיעו עלי.... וואוו! סיון

מדהים! מזל טוב! זה פשוט נפלא! ../images/Emo42.gif

הלוואי שהאור שלך ימשיך לזרוח ולהאיר את העולם היפה הזה. אני גאה להשתתף בפורום שחבריו עוברים כאלה מטמורפוזות חיצוניות ו/או פנימיות... אני גאה לקחת חלק בעשיה הנפלאה שאנחנו עושים כאן למען עצמנו - ושהחלפת השם שלך, אור יקרה ונהדרת שכמוך, הינה אחד מביטוייה. אני בטוח שגם בחיים שלך את מחליפה ועוד תחליפי כל מיני מחשבות אפלות במחשבות מאירות...
נו, אז איך זה עם השם החדש?!?! כיף, לא?!?! שולח אור ואהבה (אלייך, אור!!!!) בן

Kaya

New member
מדהים!!!

מה שפורום קטן (במידות ארציגלובליות..) יכול לעשות..... אור יקירה!!! המון המון אנרגיות חיוביות, המון המון מחשבות פיוטיות, ובעיקר - המון המון א ה ב ה !!!
ממני אלייך, אני.

למעלה