היי זולו

חני חן

New member
היי זולו

עכשיו אני מדפדפת לי ורואה ששאלת אותי לגבי הטיפות ההומופטיות. אני ממש לא זוכרת איך קוראים להם הגעתי אליהם במקרה דרך מטפל בקיבוץ בצפון (גרתי אז ליד חיפה) ולא תאמיני פשוט פתחתי דפי זהב וחייגתי אליו. אבל ראיתי בתל אביב המון מודעות על להפסיק לעשן תוך 10 ימים תוך כדי עישון משהו כזה. זה עלה לי בערך 1400 ש"ח לפני 4 שנים כמעט . הוא נתן לי חיזוק פעם או פעמיים טיפול עם מחטים. אם אני זוכרת נכון זה הולך ככה לוקחים כמה טיפות ביום ובשבוע הראשון ממשיכים לעשן ולא שותים קפה זה לא היה קל. בשבוע השני נדמה לי כן שותים קפה ומעשנים. אני ביום העשירי באמצע היום נגמרה לי קופסת הסיגריות והמתח הרג אותי. אמרתי זהו אני מפסיקה עכשיו. הימים הראשונים לא היו קשים בכלל כלומר הגמילה הגופנית יחסית עברה טוב את החלק הקשה התחלתי אחר כך. בקשר לאוכל נושא כאוב משתנה כל הזמן בסך הכל נכון להיום זה בסדר. אני כמו פורמה משתדלת ללכת ברגל לא כל כך הולך לי. היות והפסקתי בהריון לא יודעת כמה עליתי אבל התחלתי את ההריון במשקל של 51 ועכשו המשקל שלי הוא 57

זולו60

New member
תודה חן

אני חושבת שלתרופה זו קוראים פרידום ולחברה יש כמה שמות. מעניין שאת אומרת שהמטפל שילב את זה עם מחטים. כנראה שזו היתה היוזמה שלו. היום הטיפות האלה עולות 1700 ש"ח חן אני תמיד אומרת שעל כל אחד עובדת שיטה אחרת, ואולי אפילו נכון יותר לומר שכמה הנגמל מוכן לתהליך הגמילה כך השיטה בה בחר עשויה להצליח. לפני כשלוש שנים 4 חברים ואני בתוכם לקחנו את הטיפות האלה ובנוסף השתתפנו בסדנה קצרה בת 3 פגישות ואיש מאיתנו לא הצליח להגמל ואפלו לא להמנע מעישון ליום אחד אבל עד היום את השלישית שאני שומעת שהטיפות עזרו להם בגמילה. השניים האחרים עדיין בתהליך. אגב בזמנו אותה חברה שמכרה לנו את הספרי גם מכרה לנו בקבוקון עם כדורים שממתנים את התיאבון. אנחנו למעשה לא שילמנו כי זו היתה קבוצת ניסוי כדי לאפשר להם שיווק שיהיה בהמלצת משרד הבריאות ומי שלא הצליח להמנע מעישון לפחות 4 ימים לא קיבל את הכדורים למיתון התיאבון כך שאני לא יכולה להמליץ לכאן או לכאן.

למעלה