היי.... זוכרים אותי?

smdar1

New member
היי.... זוכרים אותי?

אז ככה זוכרים עם החבר שכל הזמן עובד ואיין לו זמן? ובקיצור מנסה לקבוע כמו שאומרים כללים...למשל שאלתי אותו ממש בנימוס אם יכול כבר 4 חודשים לא ראיתי אותו סתם לאמצע שבוע שיקפוץ אלי. שאלתי אם יכול לנסות בנימוס אמר לא וניראה ולא יודע. בקיצור לא עוזר ועוד כלומיני עיצות שניהיה יותר ביחד או לפחות שניהיה יותר קרובים.כי בסוף שבוע שרואה אותו הוא עסוק עם סידורים וקניות וגם איין זמן גם לזה ניסתי לבקש שידחה קצת שניהיה ביחד אמר שלא טוב את זה עזוב.וגם האנטמיות לא משהו בגלל כל העייפות ולחץ והבקושי. לא משנה מה אומרת חוזר אחורה ופעם לא רבתי איתו נסה באמת להיתאפק ולשמור בפנים כי לא יכולה בתכלס זה רק חבר שלי להגיד אז אתה חייב או לאיים לא חייב לי כלום לא יכולה להכריח אותו משהו כזה נכון אז מה עושים? כי נימאס זה משגע מנסה להיות כמה מאופקת והכל טוב ואדישה לדברים לנסות בנימוס. אומר שהקשר רציני וכאלה אבל בתכלס מרגישה שמרים טלפון בסוף יום לחובה כזאת. כזה לסמן וי כזה...אני לא אומרת שלא אוהב אותי כי שאנכנו ביחד במעט הזמן הזה רואים שאוהב ופתוח וטוב ויש תיקושרת מדברים אבל עוד פעם מציעה משהו הוא הולך אחורה. לא ולא יודע ניראה. לא יודעת אייך להסביר לכם מה אתם אומרים?לא יכולה להכריח נכון או לאיים או משהו כזה כניראה באמת לא יכול אבל משגע מה לא יכול כלום לא רוצה כלום?

אם הבנתי נכון

אז את בעצם אומרת ש 4 חודשים לא נפגשתם
תשמעי, אם זה נכון.. אז משהו בהחלט מסריח פה. או שהוא לא מעוניין בך וקשה לו להגיד לך את זה ( ואת לא מבינה עד היום ). או שהוא באמת עמוס בעבודה ( מה שממש ממש לא נראה לי הגיוני ש 4 חודשים לא ימצא זמן פנוי להיפגש איתך ). לי נראה שאת הולכת אחרי הבלתי מושג בעיניים עצומות, תפקחי אותן.

abcd80

New member
4 חודשים לא נפגשתם ??

אם כן.. זה בהחלט לא קשר אמיתי. את חייבת להיות אסרטיבית ולהגיד לו את זה שזה פשוט לא יילך ככה אם לא התראיתם 4 חודשים. זה ממש לא נקרא השקעה.מילא אם הייתם נפגשים פעם בשבוע שבועיים בגלל אילוצים וכאלה זה מובן אבל 4 חודשים זה לא תירוץ וכל מה שיגיד לך לא מתקבל על הדעת.

אני הבנתי אחרת מהמגיבים-

שלא נפגשתם באמצע השבוע ארבע חודשים אלא רק בסופי שבוע- הבנתי נכון? עם כל הכבוד לחבר שלך, הוא לא ראש ממשלה ובטוחה שאם באמת רוצים אפשר למצוא זמן, גם אם מדובר רק בקצת זמן, להיפגש. אני והחבר משתדלים תמיד להיפגש באמצע השבוע, לפחות פעם אחת, גם אם זה לזמן קצר או שאני באה לישון אצלו גם אם זה אומר שאני באה בשעה מאוחרת ולא יוצא לנו ממש הרבה לדבר כי שנינו מותשים ופשוט נמרחים על המיטה, העיקר לחרוף...

smdar1

New member
שלום אנשים לא שלא ניפגכשתי איתו 4

חודשים זה משחסר לי חחח. אלא פשוט כמו שמלאכי העליון אמרה שרק סופי שבוע וגם הוא די עסוק בלחשוב ופוחד שיקראו לו. מלאכי העליון מה אני יכולה לעשות להכריח אותו לא נכון?ביקשתה פעם הרבעית בנימוס אם יכול אמר לא יודע וניראה .

abcd80

New member
אה הבנתי כעת

פשוט תשתדלי לכתוב פסיקים, מרכאות וכו' כי קשה קצת להבין מה כתבת .. מדוע אינו יכול להיפגש איתך באמצע השבוע?אולי יש לו לחץ בעבודה אבל זה לא אומר שחייבים להיפגש כל שבוע באמצע השבוע. הוא יכול מדי פעם להיפגש באמצע השבוע אפילו לשעה. ולגבי סופי שבוע אם הבנתיאותך נכון כשאתם ביחד בסופ"ש הוא עסוק בקניות וסידורים ?? אז גם זה לא בסדר.. כשאתם נפגשים הוא צריך לתת לך את מירב התשומת הלב בייחוד אם אתם לא נפגשים בתדירות גבוהה.. תנסי לשתף אותו בתחושות שלך. אם לא ייפתח.. אז זה כבר תלוי בך מה תעשי עם הקשר הזה - כלומר אם הוא לא ממלא את ציפיותיך אולי כניראה זה לא הקשר הנכון בשבילך ?

smdar1

New member
תודה סליחה על השגיאות

זה היה בשעות שלא הכי רעננה:) הוא מסיים מאוחר ולא יכול לבוא כי הוא גר רחוק. אני מבינה אותו אבל שסיים יותר מוקדם גם לא בא אז לא יודעת. אני מעלה את התחושות שלי לא עוזר ממש:)

abcd80

New member
כמה גר רחוק?

גם מרחק זה לא תירוץ.. אם הוא מסיים מוקדם למשל כמו שאמרת הוא יכול להתאמץ לבוא להיפגש או שאת תבואי אליו. לי היה חבר מהקריות ואני מאשדוד והמרחק ממש גדול אבל מצאנו תמיד זמן להיפגש כך שזה ממש לא תירוץ. אם נכנסתם לקשר הזה בידיעה שיש מרחק גיאוגרפי ביניכם וצריך להשקיע, אז צריך להשקיע. אולי כבר קשה לו עם המרחק הגיאוגרפי או שמשהו עובר עליו והוא לא מספר...? תנסי לדבר על ליבו שוב ותבהירי לו שאת לא יכולה ככה להמשיך ושהוא יכול לספר לך הכל ושייפתח אליך. פתיחות זה חשוב כדי שהקשר יהיה תקין.

תגובה

אם אתם שומרים על קשר טוב בזמן שאתם ביחד, כבר טוב. השתדלי לפתח את השיחות אתו ואת הענין המשותף, כדי לנצל את הזמן שאתם ביחד לבנית הקשר. אמרי לו שישתדל לפנות יותר זמן בשבילך, כי הקשר אתו חשוב לך. אם לא יצליח, לא נורא. שמרו על קשר טוב, ובעתיד כשיתפנה תוכלו להיות יותר ביחד.

מה שאני לא מבינה

זה את צורת הכתיבה שלך. איפה פסיקים, נקודות, מרכאות, אותיות אהו"י- יש איפה שלא צריך ואין איפה צריך, גוף ראשון/שני/שלישי..... משפט שלך לדוגמא- אמר הולך למכולת אמרתי תביא סוכריה אמר לא רוצה ניראה נשמע נחשוב אמרתי ברוגז אמר לא יודע ניראה נחשוב זהו. זה מה שרציתי להגיד

תגובה לשונית

בעברית אפשר להשמיט את מלת הגוף ולכלול את הגוף בפועל: "אמרתי" זה "אני אמרתי" ו"אמר" זה "הוא אמר". כך בכל השפות השמיות. פסיקים ונקודות אני בדרך כלל משתדל לשים נכון, אבל זה פחות חשוב לי. בכתיב חסר יש הרבה מקומות שלא כותבים אותיות אהו"י, כשבכתיב מלא כן.

smdar1

New member
תודה על התגובות ..אז ככה

המרחק זה מרכז וצפון. הוא מסיים מאוחר. פעם הוא סיים מקודם יותר ובכל זאת לא בא. יכולה לבוא אליו ברכבת. אבל מי יחיזר אותי לעבודה יום למחרת?לא יכולה להשאר אצלו. חשבתי שיבוא אלי ויחזור ,נכון יכולה לבוא ולחזור אבל איין מכונית אז די מסובך. אז כניראה צריכה להיתאפק ולחכות עד סוף שבוע רק מבאס. אני מנסה להיות פתוחה ואומרת לו הוא אומר שקשה לו לבוא. כבר חצישנה שאני והוא ביחד אומרת לו ,כל משכתבתי רציתי פשוט אם אפשר להכריח חבר לבוא האם יש דרך לגרום או משהו כזה בלי לריב?

למעלה