היי זוכרים אותי?

לירון41

New member
היי זוכרים אותי?

היי זוכרים אותי? סיפרתי לכם לפני שבוע בערך שיש לי בעיה עם זה שאני הרבה זמן לא נהגתי על הילוכים ושאני לא זוכרת לנהוג... אז ככה דבר ראשון אפשר להגיד שהזיכרון חזר לי והשאר עכשיו זה רק תרגול אך למרות הכל יש לי עדיין בעיה קטנה-גדולה אפשר להגיד והיא: כשאני עומדת ברמזור אדום ברגע שהוא מתחלף לירוק צריך לבצע את הפעולה הבאה: לעזוב את הברקס וללחוץ על הגז ותוך כדי לעזוב את הקלאץ' לאט. סבבה את הפעולות האלה אני יודעת רק שמשום מה וזה כנראה בעיה של חוסר קורדינציה כנראה, קשה לי לבצע את הפעולה הזאת ואז או שאני לא לוחצת מספיק על הגז או שאני לוחצת אבל משחררת מהר מדי את הקלאץ' ואז התוצאה היא שהרכב נכבה לי. עכשיו תתארו לעצמכם שאני נתקעת 2 רמזורים בגלל זה ומנסה לעשות את זה כל פעם מחדש וזה פשוט לא יוצא לי והרכב נכבה לי... איזה פאדיחות אני לא יודעת מה לעשות ורכבים עומדים מאחורי וצופרים וצוחקים עלי!! והפחד הכי גדול שלי הוא שמה יקרה ואני אצליח לעשות את זה אבל באמצע הפניה יכבה לי המנוע... כאילו זאת בעיה רצינית אז מה עושים???

לדעתי תתרגלי-מצבים של התחלות

נסיעה. או שתסעי קצת במקומות בלי הרבה תנועה,ואז לא יצפצפו לך..עד שתתרגלי. וגם אם כן מצפצפים לך-לא להתייחס.כמו שהמורה שלי אומר לי כל הזמן,שיצפצפו עד מחר.העיקר שתזכרי איפה את צריכה לשים את הרגליים. בהצלחה,ונסיעה טובה

popapipu

New member
XD המורה שלי לא אומר ככה...

הוא בדרך כלל מצפצף עליי גם בתוך האוטו... זה קרה לי פעם אחת, וזה בהחלט בהחלט מלחיץ!! פתאום נכבה המנוע, וזה היה כביש בינערוני, והייתי הראשונה בתור של הרמזור... קיצר לא נעים... צריך לעזוב את הברקס, כשאת מעלה את הקלאץ' האוטו כבר מתחיל לזוז, ואז ממש בשלבים האחרונים של הרמת הקלאץ' להתחיל ללחוץ בעדינות עד הגז, ואחרי עזיבה מוחלטת של הקלאץ' ללחוץ יותר חזק על הגז. ואז לעלות הילוך, אבל זה כבר משהו אחר...:)

100vardit

New member
זה נשמע מעצבן( המורה שלך...)

ובמצב כזה-לדוגמא ברמזור.מה המורה שלך עושה? הוא מלחיץ אותך\נוגע בדוושות?

popapipu

New member
זה נשמע כאילו הוא דיקטטור...

אבל הוא פשוט לא "סבא טוב", אם אני עושה שטויות הוא מראה לי כמה זה טיפשי. הוא טיפה מלחיץ, אבל לחץ כזה שגורם לי שזאת תהייה הפעם האחרונה בהחלט שאני אעשה את הטעות הזאת (זה קרה לי רק פעם אחת, ויותר לא קרה, וגם לא יקרה בעז"ה). הוא "צוחק" על הטעות, אבל לא בדרך שגורמת לך לאבד בטחון אלא בדרך שגורמת לך לגחך על הטעות ולא לרצות לחזור עליה יותר לעולם. אבל כמובן, לא כולם היו מסתדרים עם מורה כזה...

חח גם מצפצף עליך?

לא אצלי הוא אומר לי גם לא להתייחס.. אם אני ראשונה ברמזור ונכבה אז לפעמים הוא מדליק לי מהר את האוטו ולפעמים אומר לי לעשות את זה [לא שזה קרה כזה הרבה..] סה"כ לא צריך להילחץ, אז הנהגים מאחורי יתעכבו עוד כמה שניות.. לא נעים, אבל לחץ לא יעזור

למעלה