היי זוכרים אותי???? אני הייתי פה לפני חצי שנה- שנה ועזבתי..ועכשיו חזרתי
ט טולה 1995 New member 8/4/06 #1 היי זוכרים אותי???? אני הייתי פה לפני חצי שנה- שנה ועזבתי..ועכשיו חזרתי
א אטומיק בייגל New member 8/4/06 #8 מאי?../images/Emo12.gif../images/Emo187.gif באתי לשאול מי את, ואז ראיתי את החתימה. נגמרה תקופת פלוריסיינטה אז החלפת כינוי? P: אוח, עד שאני אתרגל. :X
מאי?../images/Emo12.gif../images/Emo187.gif באתי לשאול מי את, ואז ראיתי את החתימה. נגמרה תקופת פלוריסיינטה אז החלפת כינוי? P: אוח, עד שאני אתרגל. :X
מ מאייושש New member 8/4/06 #13 לא..נו,את לא מבינה. הכינוי הזה מהעונה הראשונה של פלוריסיינטה,אז הייתי היסטרית. כלכך אהבתי את הסדרה המפלצתית הזאת. ורק בסוף העונה גיליתי שזאת הסדרה הכי מטומטמת שיש.. ומאז לא החלפתי כינוי,אז את צודקת. נגמרה תקופת פלוריסיינטה,נגמרה מזמן. והיום הבנתי שהכינוי הזה אידיוטי. אוחחח . חפרתי.
לא..נו,את לא מבינה. הכינוי הזה מהעונה הראשונה של פלוריסיינטה,אז הייתי היסטרית. כלכך אהבתי את הסדרה המפלצתית הזאת. ורק בסוף העונה גיליתי שזאת הסדרה הכי מטומטמת שיש.. ומאז לא החלפתי כינוי,אז את צודקת. נגמרה תקופת פלוריסיינטה,נגמרה מזמן. והיום הבנתי שהכינוי הזה אידיוטי. אוחחח . חפרתי.
א אטומיק בייגל New member 8/4/06 #14 ../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif זאת אחת הסדרות המטומטמות. בלעכ, אפילו קטנטנות לא היה מטומטם כמו פלוריסיינטה! :| (נורא אהבתי את זה פעם אבל ידעתי שזה מטומטם)
../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif זאת אחת הסדרות המטומטמות. בלעכ, אפילו קטנטנות לא היה מטומטם כמו פלוריסיינטה! :| (נורא אהבתי את זה פעם אבל ידעתי שזה מטומטם)
א אטומיק בייגל New member 8/4/06 #7 זאת אני! ^_^../images/Emo187.gif הכינוי שלך מוכר לי. P: ולא יכול להיות שהיית פה לפני שנה כי הפורום קיים רק מאוגוסט או יולי. D: (נו, אז חצי שנה. טוב, כבר סיכמנו שאני קטנונית. )
זאת אני! ^_^../images/Emo187.gif הכינוי שלך מוכר לי. P: ולא יכול להיות שהיית פה לפני שנה כי הפורום קיים רק מאוגוסט או יולי. D: (נו, אז חצי שנה. טוב, כבר סיכמנו שאני קטנונית. )
ג ג ב ש ו ש New member 8/4/06 #9 שמח שחזרת../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif מקווה שהפעם לא תעזבי שוב
א אורוש love נינה New member 8/4/06 #16 חח אני לא זוכרת כי הצטרפתי לקהילה רק לפני כמה זמן.. אבל ברוכה הבאה מאמי