היי זוכרים אותי?

alfa and omega

New member
היי זוכרים אותי?

כתבתי פה לפני איזה כמה שבועות ומאז אני צופה בפורום באופן קבוע רק עדיין אין לי כ"כ מה להגיד לאחרים. בכל אופן, רק רציתי לשתף בכניסתי לעולם הפו"פ בסערה. האמת לקח לי זמן להבין שאנשים מסביבי מתעניינים בי, הייתי עסוקה כל חיי הזוגיות שלי (8 שנים) לכבות בעצמי כל טיפת מיניות - ממש, לא להסתכל לאנשים בעיניים, לשמור שהגוף לא יזוז כשאני הולכת וכו' וזה בגלל בעל די קנאי שלא רציתי לפגוע בו. לקח לי איזה חודשיים וחצי להפסיק לשמור על תנועות הגוף כ"כ ועל המבט ואני מה זה נהנית מהמחמאות מסביב - אנשים ממש אומרים לי שסוף סוף חזרתי לעצמי אני צוחקת, זורמת, מסתכלת, מפלרטטת ופשוט נהנית מחיי. עדיין מחכה לגט אז לא נורא משתוללת כדי לא לפגוע בכבודו של האדון אבל מרשה לעצמי קצת... ועכשיו הבעיה - למרות כל מאמצי להבהיר לכל מי שאני איתו בקשר קצת (יש 3 כאלה) שאני ממש לא בקטע של יחסים רציניים הם פשוט תוך זמן מאד קצר מתחילים לקנא לי ואני כמובן חותכת ואז הם שוב יוצרים קשר ומנסים איכשהו להמשיך ב"יחסים".בקיצור נמאס לי - איפה כל הגברים של ה"דפוק וזרוק" מה הולך פה?

שירלי6

New member
חכי קצת. שבת.

עד יום ראשון יפוצו אותך במסרים. תהני, מותק.

alfa and omega

New member
תודה על האזהרה

אני ממש לא בעניין של הכרויות וירטואליות - למה צריך את זה אם יש מספיק גם ככה ולא חשבתי שיפוצצו אותי בהודעות זה לא הכוונה. סתם בא לי לשתף באיך שאני מרגישה בתור פרודה טרייה. מה, זה גרושים גרושות או משהו אחר? טעיתי בכתובת?

טעית בכתובת !

יש פה לא מעט גרושות שכמהות לקשר די הרבה זמן ואף משתפות פה את כולם. ואת... באה בגאווה ומספרת שלא בא לך קשר רציני. אח ... אני מתאר את הפרצוף של הנשים כאן! תיכף תקבלי באמת הרבה מסרים - מנשים עצבניות. הפורום פה הופך אט אט למועדון סגור שמותר לבטא בו את עצמך רק אם "בעלי הבית" יתירו לך, אם תסטה ימינה או שמאלה מיד תזכה לקיטונות של זעם. לי אישית אין בעיה עם אדם שלא רוצה קשר! המשיכי לכתוב כאן ככל העולה על רוחך ואל תעלבי! כי ינסו בכל דרך להעליב אותך!!!! אני אתך. שבת שלום

ממש לא מתכוונת לעלוב בה

היא יצאה לחופשי ורשאית לעשות מה שבא לה כמו כל גברבר מצוי. מותק.... אם זיונים בא לך, לכי על זה ובגדול!!! אל תשימי לב אל הצדיקים המצקצקים בלשונם. לכי, תכירי, תתהוללי, עד שיהיה לך די.

בונד ג

New member
לא זוכר אותך,

ובכל מקרה אל תבהלי מהתשובות כאן. לעיתים אנשים מתבלבלים בין העיקר לטפל. ובתשובה לשאלתך, אל תבהלי. יש גם מאלה וגם מאלה. סחתיין על שמירת כבודו של כבודו. בהצלחה, תהני.

alfa and omega

New member
../images/Emo13.gif לא נעלבת בכלל

ברור שכל אחד מביע את דעתו וזה בסדר. פשוט אני לא כותבת כאן כי אני מחפשת עוד זיון אלא כי אני מנסה ללמוד את דרכי עולם הסינגלס ונראה לי שפה זה זה המקום לקבל קצת תמיכה, חיוך וקריצה בנושא. אני לא מחפשת רק זיונים אבל גם לא משהו מחייב זה הכל. פשוט לזרום בסבבה לדבר לצחוק וכו' וכו' ואנשים לוקחים אותי יותר מדי ברצינות וזה קצת מעצבן. ניסיתי לחשוב שזה משהו בסוג האנשים שאני בוחרת אבל הם ממש שונים אחד מהשני מכל כך הרבה בחינות שזה לא נשמע הגיוני.

asafgery

New member
אני חושב שיש משותף

בחרת בבעל קנאי ונראה לי שכרגע את בוחרת בבחורים קנאים. אני חושב שהחיישנים שלך עדיין מכווננים על קנאים. נשמע לפי התיאור שלך שכל אחד מהשלושה שבחרת הוא קנאי. לא כל הגברים קנאים, כשם שלא כל הנשים מוצאות את עצמן עם קנאים. אני ממליץ לך לשבת עם עצמך ולהבין מה מושך אותך אליהם. זה משהו שהוא לדעתי כרגע בתת מודע. אני חושב שעד שלא תביני מאיפה זה בא, את תמצאי את עצמך עם טיפוסים כאלה פעם אחר פעם. לי היתה משיכה לנשים שלא רואות אותי ממטר, כאלה שלא מקבלות אותי כמו שאני. התחתנתי עם אחת כזאת (והתגרשנו). היום אני כבר יודע לזהות מתי השריטה הזאת אצלי מתעוררת ומצליח להתרחק מהנשים האלה. בהצלחה.

א ש לי

New member
שמירת כבודו של כבודו../images/Emo8.gif

היא כתבה שהיא "לא נורא משתוללת" מה זה לא נורא? קצת? עם שלוש בקשר עם אחרים חתכה מחפשת אחרים (או רק אחד יחיד) לקשר לא מחייב שעיקרו מובן לכולנו. אז איפה שמירת כבודו של כבודו? את צריכה לשמור רק על כבודך ולהיות ולהישאר נאמנה לגבולות שאת מכתיבה לעצמך 0יהיו אשר יהיו). ולהיות שלמה איתן. את הרי כבר פרודה ותגובותייך די לגיטימיות לזמן ולמצב שאת נימצאת בו לא שנהגתי כמותך, אבל בהחלט לא אשפוט אותך. מחזרים לא חסר אף פעם...אז תהני לך היום, כי מחר כבר תשתעממי מזה:)

קצת תרבות ? פה ?????

פה בפורום הזה תרבות ? בלי העלבות? בלי ציניות הורסת ? עלי "עליהום"???? אתה השתגעת ? הרי ממי למדתי להיות עוקצני כל כך אם לא מכם ותיקי הפורום? מדוע לדעת אני תוקף את הבחור כי הוא נבחר באקראי ? לא ! כי הוא היה נבזי אלי כשאני רשמתי הודעה רצינית! אנשים פה מתקיפים אז שלא יתפלא שבדיוק ברגע שהם שפכו את ליבם וזקוקים לחיבוק חם ואוהב - יקבלו מנת ציניות קרה ומכוערת שתפצע את ליבם! למה? כי הם ביקשו את זה! היה נעים לי יותר להשתתף בדיון תרבותי מרומם שיש בו כדי לסייע ולתמוך אך לצערי (ואני לא היחיד שחושב כך מסתבר - תקרא!) זה לא ממש מצליח לי פה. אז מי שענה לי ברצינות יקבל רצינות ולהפך. שבת שלום גמד... אגב פעם היית "גמד שמן... ועוד משהו - לא מכוער?

פועמת

New member
ולפעמים נדמה לי

שנפתחה ההרשמה לגנון החדש שבשכונה.. "הוא עשה לי, אז אני עושה לו" אולי תתבגרו קצת כאן? אעע.. וכן, שבת שלום.

אני רוצה לדעת

מי זה אתם ותיקי הפורום כי אני כאן בקושי חודשיים ולא תמיד הייתי גמד שמן ומכוער ואני מבין את הטענה שלך אבל עם כל אחד ישמור רק על תרבותו הוא ולא יחפש לומר אבל הוא............ אולי ביחד נצליח להחזיר לכאן קצת תרבות אולי ויכול ליהיות שאני טועה אבל בתור גמד שמן ומכוער לפחות אני אופטימי שבת נפלאה הגמד

לא אליך טענותי.

אני לא יודע כמה זמן כל אחד פה אבל ניתן בהחלט לראות שיש אנשים שקשה להם לקבל אנשים נוספים לפה לפורום. כמעט בכל שרשור יש כל מיני תגובות לא ממש נעימות וכל מיני התנצחויות.... אתה אופטימי וזה יפה (לדעתי) אבל קשה לי להאמין שהדיון התרבותי יחזור אם לא תהיה פה התערבות בוטה של מנהל הפורום וימחקו פה הודעות לא לעניין. הבט שתי שורות מעלה -אני רשמתי לך! הודעה וקיבלתי תגובה של גננת. זו דוגמא מצויינת לכך שיש אנשים ממורמרים שרק מחפשים איפה לשלוח חיצים מורעלי מרירות..... שבת שלום.

למעלה