היי - זוכרים אותי?

NesheM

New member
היי - זוכרים אותי?

זאתי המתגעגעת.. בקיצור- אני עדיין מתגעגעת .. וכלום כלום לא עוזר.. אני עושה מלא מלא מלא דברים בשביל לחשוב על דברים אחרים.. אבל אני כל הזמן מתגעגעת....!!!

אורלי_ל

New member
נשם נשמה, זה בסדר

אל "תעמדי לגעגוע על הראש", תני לו להיות. אל תיאבקי. תמשיכי לעשות כל מה שאת עושה כרגיל. בסוף הוא ילך לבד. שבת יפה לך

ג.

New member
הי אורלי

מה שלומך? איך המצב בחיפה (מתגעגעת)? בסוף תבואי, אולי מוקדם יותר כפי שרחל הציעה? יום נפלא לך

אורלי_ל

New member
גי-מל! גי-מל! גי-מל!

נו?? מישהו, לא רוצה להזכיר שמות, דיבר פעם על חוף דדו. היום לא אבוא אני עייפה מדי וגם כפי שהבנתי הרוב יגיעו מאוחר. את נוסעת? תיהני! וד"ש לרחלי. אורלי

היי יקירה

מנסה לחשוב.. וכל מה שמגיעה זה שטבעי להתגעגע.. זה גם טוב לפעמים.. מראה על אנושיות.. אין לי עצות.. הכי טוב להמשיך... שני <שקצת איבדה כיוון>

Mאיה

New member
היי מורן,

בטח זוכרת...זו את שהזכרת לי נשכחות. אין לי ממש עיצה, רק כמו שאמרה אורלי, אל תלחמי בגעגוע... כמה ימים כבר נותרו לבואו?? אולי תעשי ספירה לאחור? מין לוח עם תאריכים עד יום הגיעו, זה מרגש...וזה מכניס קצת אדרנלין, והכי חשוב זה מזכיר לך כמה מהר הימים חולפים... ובלי שתרגישי יום חזרתו יגיע במהרה... וכמה, כמה טוב ש"לא נולד המניאק שיעצור את הזמן"( לפחות במקרים שכאלה...) Mאיה.

למעלה