היי, זוכרים אותי??

היי, זוכרים אותי??

ובכן, עכשיו אחרי שלא ראיתי אותו יותר משנה או משהו כזה, הוא שלח לי תמונות... 4
*מאושרת*
אבל... אני לא רוצה לאהוב אותו! זה לא פייר!!
הוא שלח לי אותן אתמול וכל היום חשבתי עליו, אתמול והיום!! מה אני עושה? אני לא רוצה אותו, בעצם אני כן... זה בתקופות של on/off אנשים טובים.. עיזרו לי!! *מכה את עצמי על הראש**דופקת את הראש על השוחן*

Linkey-Whinkey

New member
ורדה רזיאל ז'קונט, שמעת?

הרשו לי לצוטט אותה ולומר. תזרקי אותו (מהחלון) בכל אופן, אין הרבה מה לעשות במצב שלך חוץ מלעשות מה שאני עשיתי בתקופה בה רציתי את בר רפאלי (זה עדיין בה לי לפעמים...) ולהמשיך הלאה, תוך הבנה שכמו שזה לא קרה לי מכל מיני סיבות לא חשובות (חמישה צווי הרחקה ועשרות שומרים חמושים), זה לא יקרה לכם מסיבה אחרת, המרחק. ואם תסלחי לי שניה אני חייב ללכת לשלוח לבר עוד זוג תחתונים בדואר

אבל אני כל-כך לא רוצה... ../images/Emo7.gif

אני רוצה אותו... ואז אני לא רוצה אותו ואומרת שהוא סתם... ושוב אני רוצה אותו... ושוב ושוב ושוב... ואני לא רוצה שיצא לי משהו (אם יצא בכלל) כמו רוס ורייצ'ל מחברים!

Linkey-Whinkey

New member
תראי

חוץ מאולי התנזרות מוחלטת או שרשרת ארוכה של סטוצים אין לי הרבה מה להציע לך (ד"א, למקרה שההחלטה היא שרשרת ארוכה של סטוצים אני אשלח את המספר שלי במסר {לא לקפוץ, סתם בדיחה}) אבל ברצינות. הדבר הראשון שאת צריכה לעשות זה לנתק עם הבנאדם קשר לזמן מסוים, ולהחליט בינך לבין עצמך אם את רוצה אותו או לא ולמה. כשתדעי אם את רוצה אותו מספיק כדי להחזיק את המערכת גם ברגעים כשאין לך חשק אליו, או שעד כדי כך אין לך חשק אליו שזה לא שווה את הרצון את צריכה לעשות את הצעד הבא: להגיד לו מה את מרגישה, כי לפי המצב שלך שמירת הקשר במצבו האפלטוני סתם משאיר אותך קרועה

...

לא יכולה לנתק איתו קשר.
אני מכורה
והקטע הוא שהמצב לא יתקדם ל"יותר מידידות" כי אמרתי לו כבר פעם שאני אוהבת אותו והוא לא דיבר איתי בערך חודש... אני מעדיפה להיות מאוהבת בו "בשקט", מאשר לא לדבר איתו בכלל שוב.

מיטללל

New member
אז תמשיכי לסבול ../images/Emo10.gif

תחשבי על שני דברים. 1. על כל הדברים שאת מפסידה שאת נשארת תקועה עם האהבה החד צדדית הזו. 2. איך תרגישי שהוא יבוא לספר לך, הידידה הטובה שלו, על המישהי החדשה שהוא יוצא איתה. בעבר הייתי אומרת לך לך לנתק את הקשר אבל זה באמת סבל בלתי נסבל. וכנראה עדיין לא הגעת לסף שלך.

מיטללל

New member
אני לא יודעת אם זה קשור

אבל אני יודעת שאצלנו, היו לו כל מיני בנות כל הזמן הזה שאנחנו מכירים.. זה אף פעם לא גרם לי לקנא ותמיד ממש שמחתי בשבילו (אולי כי אז הרגשות לא היו קיימים?) רק שהוא מצא מישהי שהוא באמת התאהב בה והבנתי כמה היא חשובה לו.. ה
הפך ל
. חשבי גם על זה. אני יודעת שזה לא כל כך פשוט. ושאם היית מסוגלת היית מתגברת עליו וממשיכה הלאה. אבל אני חושבת שהשלב הראשון אליו את צריכה להגיע הוא להגיד לעצמך בקול רם שקשר לא יצמח מזה ולהפנים שכרגע את מענישה את עצמך. ושוב, פתחי עיניים. יש עוד חמודים. שם ופה.

Linkey-Whinkey

New member
יש אנשים עקשנים

יש אנשים שבוחרים להאחז במשהו שאולי שם במקום להודות בכך שזה בטוח לא שם. שאלת את עצמך פעם למה בעצם לפעמים הוא פשוט לא מזיז לך? חשבת על זה פעם שאולי בעצם הבעיה היא לא עם הבחור הספציפי הזה אלא פשוט היה לך נוח להתאהב בו? וזה מסביר את תחושת אי הרצון מדי פעם. חשבת פעם על כך שאולי יש משהו רקוב מלכתחילה בזה שאהבה שלך אליו נדלקת ונכבת כמו נורת פלורסנט זולה?

../images/Emo12.gif זה היה לי או לה?

בכל אופן - תגובה (לך ולה): ממש לא נוח לי להתאהב בו.. ממתי נוח להתאהב? זה הרסני - לנשמה ולגוף

למעלה