היי זוכרים אותי?.

12111 מיכל

New member
היי זוכרים אותי?.

זאת מיכל מקווה שכן
טוב לא היה לי איפה לשים את הודעה אז פתחתי חדשה מקווה שזה בסדר רציתי לשאול משהו יש איזה סרט שקוראים לו "הסוד" אם שמעתם תוכלו לכתוב לי על מה זה ומאיפה להשיג תודה ובגלל שאני רואה הרבה שמות שאני לא מכירה אז הבאתי שאלון מאוד קצר יהיה נחמד אם תענו עליו שם? גיל ? תחביבים? זמר אהוב? דמרת אהובה? סגנון מוסיקה אוהב? תוכנית אהובה ? סרט אהוב ? אוהב את הבצפר? יש לך הרבה חברים בכיתה? משקיע בלימודים? מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? ובמבחן? השעו אותך? אם כן-לכמה זמן? הברזת? אם כן-מאיזה שיעור/ים? המקצוע שאתה הכי טוב בו: המקצוע שאתה הכי גרוע בו: המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המורה הכי מרגיז ושנוא? משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? ספר אהוב שמחים שיש שביתה או עצובים?

count on me

New member
עונה =]

שם? כבר כולכם יודעים :p גיל ? 16.8 תחביבים? לרקוד, לשמוע מוסיקה, לבלות..ועוד :p זמר אהוב? אממ אין ספיציפי..אבל אני מאוד מעריכה את הראל מיואל. דמרת אהובה? גם..אין לי זמרת אהובה. סגנון מוסיקה אוהב? מגוון, חוץ מרוק כבד. ממזרחי עד ישראלי...פשוט הכל. תוכנית אהובה ? כרגע אין, אהבתי מסודרים, אלופה סרט אהוב ? לא עולה לי עכשיו אוהב את הבצפר? תלוי מאיזה צד בוחרים להסתכל :) יש לך הרבה חברים בכיתה? יש לי מספיק. משקיע בלימודים? בערך.. מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 70 ובמבחן? 0 השעו אותך? לא אם כן-לכמה זמן? הברזת? אמא ידעה על כולן :p..אז לא נחשב:p אם כן-מאיזה שיעור/ים? אנגלית המקצוע שאתה הכי טוב בו: ספרות המקצוע שאתה הכי גרוע בו: המקצוע שנאי פחות אוהבת זה אנגלית או מתמטיקה המורה הכי נחמד שמלמד אותך? כבר לא מלמד :( המורה הכי מרגיז ושנוא? החליקה על בננה ולא חזרה :) משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? ברור =] ספר אהוב: ואוו יש הרבה...האחרונים זה : "הרמת המסך", "כיצד לקרוא אנשים". שמחים שיש שביתה או עצובים? תלוי כמה זמן היא תמשך...יותר משבוע זה כבר לא שווה שבוע טובב =]

chuchi46

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם? סיון גיל ? 16 תחביבים? בע"ח, מחשב, קולנוע, מוזיקה, ספרים, אומנות (נגינה+ציור) אממ... אלו העיקריים =] זמר אהוב? אין רק אחד דמרת אהובה? כנ"ל סגנון מוסיקה אהוב? לא כל כך יודעת לומר מה זה מה... כך שהכל בא בטוב =] תוכנית אהובה ? המסע של קינו
וגם 12 הממלכות
רק שימשיכו אותה כבר
סרט אהוב ? לא עולה לי אחד כרגע
אבל לא מזמן ראיתי האמיצה- אחלה סרט!
אוהב את הבצפר? בלעעכס לא :S זה טוב רק בהפסקות ורק כשיש עם מי להיות. יש לך הרבה חברים בכיתה? הכיתה שלנו נורא מעורבבת- ערסים עם חרשנים ועם כאלה שבאמצע... אז אין הרבה, אבל יש כמה טובים ממש
משקיע בלימודים? חח לא בדיוק
מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 76 נראה לי.. בכיתה ז' במתמטיקה
(חח וכל השנים אח"כ סיימתי עם 90+
) ובמבחן? 68- באותה השנה במתמטיקה השעו אותך? לא אם כן-לכמה זמן?-- הברזת? פעם, מאיזו פעילות אם כן-מאיזה שיעור/ים? פעילות, נו
המקצוע שאתה הכי טוב בו: כימיה
המקצוע שאתה הכי גרוע בו: לשון ואנגלית... זה לא ממש גרוע אבל עדיין.. אה, וספורט
המורה הכי נחמד שמלמד אותך? חח המורה שלי לפיזיקה
מצחיק וכיף ללמוד איתו, מלמד מעניין ולא יבש כמו שאר המורים
המורה הכי מרגיז ושנוא? המורה לתנ"ך
היא שונאת אותי כבר וזה שדיברתי בשיעור ממש לא מצדיק את זה... מדהים איך שמורה גרוע יכול להפוך מקצוע מהמקצוע הכי אהוב למקצוע הכי שנוא
משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? אה.. לא. ספר אהוב וואו, יש המון.. האחרון שקראתי וממש אהבתי היה "תולדות האהבה" שלמרות השם הקיטשי סגנון הכתיבה סוחף והספר מעניין מאוד
שמחים שיש שביתה או עצובים? שביתה תהיה מבורכת!!!! כמובן בהנחה שלא תימשך יותר משבועיים

davidori

New member
בקשר ל"סוד"

במקרה גמרתי לראות את הסרט עכשיו. מצוין. למרות שהם טיפה מגזימים לפעמים... כשיהיה לי זמן אני אכתוב לך איך להוריד אותו...

מיכלי ../images/Emo24.gif

מה שלומך מתוקה? וודאי שזוכרים אותך. מקווה שאת אותנו
בנוגע לסרט, אני מאמין (שכמו כל דבר אחר..) שאפשר למצוא באימיול. ולשאלון שלך...
שם? מייק ס. גיל ? 20 זמר אהוב? מושיק עפיה דמרת אהובה? שרית חדד סגנון מוסיקה אוהב? מזרחית-ים תיכונית תוכנית אהובה ? "בוגדים" (ריאליטי טי.וי) סרט אהוב ? להתחיל מחדש (עם תום האנקס) אוהב את הבצפר? מאוד
יש לך הרבה חברים בכיתה? חח משקיע בלימודים? משקיע מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? כשאקבל ת'תעודה אגיד
ספר אהוב? מלך החומוס ומלכת האמבטיה שמחים שיש שביתה או עצובים? עצוב
כמובן שהשאלון מסונן בחלקים הלא-רלוונטים

12111 מיכל

New member
כן אני רוצה להוריד ל dvd....

אני רוצה להראות לאחות שלי את הסרט היא צריכה לראות את הסרט דחוף תודה על הקישור אני יראה עכשיו
ומייק נראה לך שאני ישכח אותכם
ותודה לכול עליה שענו

pilpelmemule

New member
ואותי אתם זוכרים? O:

1. מיכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התגעגעתי כלכךךך!!!! גרמת לי להגיב כאן חחח.. כבר כמה זמן שאני קוראת כאן אבל לא מגיבה.. אבל יאא מיכל!!! מה שלומך?!?! איך בסוף?? הצלחת להילחם עם היועצת ההיא המוזרה שתתן לך ללמוד את כל מה שרצית?? והגעת למגמת ביולוגיה? (אווו איזה זיכרון סתיוו..) 2. אמממ טוב אני לא יודעת אם אתם זוכרים אותי אבל אני סתיו:) ופעם הייתי כאן די הרבה:) וגמאני אענה על השאלון כי האמת התגעגעתי לכאן:) שם? סתיו:) גיל ? 16 תחביבים? מתופפת, מנגנת פסנתר.. מתחילה גיטרה:) זמר אהוב? ממממ קשה. אני אוהבת כלכך הרבה דמרת אהובה? כנ"ל סגנון מוסיקה אוהב? כמעט הכל:) מוסיקה זה דבר ממש יפה:) זה כייף לראות סגנונות שונים:) תקופות שונות:) תוכנית אהובה ? אממ בליץ' חחח חברה שלי השפיעה עליי לראות את זה וזה נהפך לתוכנית האהובה עליי (ובד"כ אני ממש לא רואה אנימות וכאלה) סרט אהוב ? אממ דיסני וכאלה חח אוהב את הבצפר? בערך.. :) חחחח יש לך הרבה חברים בכיתה? חחחח שאלה מוזרה.. כן:) אני מניחה:) משקיע בלימודים? כן..:) זה טוב. תשקיעו:) מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? אי פעם?.. 74 בי' ובמבחן? 70 השעו אותך? לא חח אם כן-לכמה זמן? \ הברזת? כן.. מי לא? אבל רק בחטיבה חח אם כן-מאיזה שיעור/ים? לא זוכרת.. רק זכורה לי פעם אחת ממתמטיקה המקצוע שאתה הכי טוב בו: המגמות.. ערבית ומוזיקה המקצוע שאתה הכי גרוע בו: ספורט המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המורה למוזיקה, לערבית, המחנכת, המורה לספרות.:) המורה הכי מרגיז ושנוא? אנילא שונאת יותר מידי מהר.. מתרגזת כן אבל לשנוא..? (יצאתי היפית משהו) משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? בטח:) אני מנגנת בכל מיני טקסים ומסיבות וכאלה.. ואני אוהבת להתנדב לדברים ספר אהוב: קשה!!! אולי הר אדוני. שמחים שיש שביתה או עצובים? נראלי שמחים חח שיהיה לכולכם יום נחמד מאוד

12111 מיכל

New member
סתיו!!!!

יווו איך התגעגעתי אליך!!!!
כן בסוף הצלחתי הרחבתי כימיה וביולוגיה והצלחתי בסוף במה שרציתי(ואוו איזה זיכרון) ואני מצליחה ממש מצויין בשתי המקצועות ויש לי ציונים ממש טובים ואני נהנת בכול שנייה מהשעות האלו ת אני זוכרת שאת מנגנות לא??
מה קורה עם הנגינה שלך?? ואוו כמה זמן לא דיברנו לפחות שנה ושמשהו נכון עוד חיבוק אחרון להיום חיבוק|

12111 מיכל

New member
עוד משהו...

לא ראיתי את השאלון שלך (הראה לי חצי הודעה)עכשיו ראיתי את מתחילה גיטרה גם אני כעבור שנתיים שהתחלתי והפסקתי ועכשיו אני חוזרת לזה (סתם רציתי לעדכן)

pilpelmemule

New member
היום היתה לי הופעה עם התופים עם הלהקה שלי../images/Emo9.gif

היה כלכך כייףף.. כמה זמן לא הופעתי:) אני כל כך כל כך שמחה בשבילך!!!!! אני זוכרת איך שעודדנו אותך לא להקשיב ליועצת ההיא שאמרה שאת לא יכולה להרחיב את זה!! אז כל הכבוד לך!!
ד"א כולם- תהנו מהשביתה ותנצלו.. יש אנשים כמוני שכל המורים אצלם הם מההסתדרות והם אפעם לא שובתים |:

זוכרת, ועונה ../images/Emo13.gif

שם? הדר גיל ? 13 תחביבים? לצייר, לנגן, לישון ולקטר זמר אהוב? הראל סקעת זמרת אהובה? לא יודעת.. סגנון מוסיקה אוהב? פופ ורוק תוכנית אהובה ? פרויקט מסלול סרט אהוב ? לא יודעת... אוהב את הבצפר? פחות או יותר יש לך הרבה חברים בכיתה? גם פחות או יותר משקיע בלימודים? כן מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 85 ובמבחן? 75 השעו אותך? לא אם כן-לכמה זמן? ------ הברזת?עדיין לא אם כן-מאיזה שיעור/ים? ------ המקצוע שאתה הכי טוב בו: ערבית המקצוע שאתה הכי גרוע בו: מדעים וספורט המורה הכי נחמד שמלמד אותך? יעל קציר המורה הכי מרגיז ושנוא? חיה רדלינגר (או איך שלא אמורים את זה...) משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? כן ספר אהוב: נשים קטנות ואורי שמחים שיש שביתה או עצובים? שמחים עכשיו אני לא ממש שמחה....היה לי חלום משונה וזכרתי אותו, והפסדתי אתמול ב-3 אודישנים שונים למופעים

facundo te amo

New member
עונה !!!

שם? ליטל גיל ? 17- עוד שמונה ימים XD תחביבים? לכתוב, לקנות, לפטפט, חברות וכו'. זמר אהוב? אביב גפן דמרת אהובה? קרן פלס סגנון מוסיקה אוהב? הכל XD תוכנית אהובה ?מונטה כריסטו סרט אהוב ?גריז [לא עולה לי משהו אחר...] אוהב את הבצפר? לא יש לך הרבה חברים בכיתה? בטח! משקיע בלימודים? כן מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? מממ לא קיבלתי שנה שעברה תעודות משום מה ובמבחן? 17 השעו אותך? לא אם כן-לכמה זמן? ... הברזת?כן אם כן-מאיזה שיעור/ים? כמעט כולם המקצוע שאתה הכי טוב בו: ספרות המקצוע שאתה הכי גרוע בו: מתמטיקה ואנגלית המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המורה לספרות המורה הכי מרגיז ושנוא? המורה למתמטיקה משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]?כן ספר אהוב : "אשתו של הנוסע בזמן" שמחים שיש שביתה או עצובים? שמחים

SadClown

New member
תגידי אפשר בכלל לשכוח אותך?

מתוקה! שם? ליטל גיל ? 20 תחביבים? כתיבה, ציור,מוזיקה, קריאה, לדבר :) זמר אהוב? יש יותר מידיי דמרת אהובה? כנ"ל סגנון מוסיקה אוהב? רוק בעיקר. תוכנית אהובה ? כבר לא ממש רואה טלוויזיה, אבל אם לחשוב על הסדרה שהכי אהבתי ועדיין אני מתגעגעת אלייה אולי קצת פדיחה אבל זה קטנטנות חיחי סרט אהוב ? אממ לא עולה לי משהו... אבל הסרט האחרון שהלכתי לראות היה (משהו כזה)1407 דווקא נחמד... אוהב את הבצפר? חיבבתי... יש לך הרבה חברים בכיתה? אני לא בכיתה כבר, אבל יש לי חברים בצבא:) רק שלאט לאט הם כולם עוזבים בעע משקיע בלימודים? ... מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? ואי אני לא זוכרת אבל סביר להניח שזה היה בכיתה ט', בפיזיקה. משהו כמו 30 נראה לי אם לא פחות. ובמבחן? 0 השעו אותך? לא... אם כן-לכמה זמן? הברזת? כן אם כן-מאיזה שיעור/ים? כל מיני... המקצוע שאתה הכי טוב בו: ספרות המקצוע שאתה הכי גרוע בו: מתמטיקיה, פיזיקה, כימיה המורה הכי נחמד שמלמד אותך? ממש אהבתי את בת- שבע. המורה הכי מרגיז ושנוא?בסופו של דבר אני מתגעגעת לכולם. משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? פה ושם. ספר אהוב : התפסן בשדה השיפון, המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה. שמחים שיש שביתה או עצובים?אני שמחה בשבליכם שיש שביתה, אבל גם עצובה שהיא כל כך ארוכה, זה יהיה ממש ממש בעייתי מבחינת בגרויות. מפחיד שהתלמידים ידפקו מזה לבסוף.

למעלה