היי.. זוכרות אותי?

T u r n e r 1

New member
היי.. זוכרות אותי?

טוב. בכל אופן- בידיוק צפיתי בערוץ אי ויש שמה מן מבזקונים כאלו ואמרו שם ואני מצטטת: "אורלנדו בלום העניק לחברתו טבעת אירוסין מעוטרת יהלומים! גלשתי באתר שלו ולא כתוב שם כלום.. אולי יגידו משהו בחדשות ערוץ הבידור.. בכל אופן, תמשיכו לעקוב

../images/Emo39.gif מה?!?!?!?!?!????????????

יייאאאא...ממגגנניייבבב!!!! וכשאת אומרת מבזקונים את מתכוונת לפסים האדומים האלה שעולים למעלה מידי פעם?!?! כי אם כן אז בטוח יהיה על זה בחדשות ערות הבידור עוד מעט1! ייאאאא....איזה מגניב אם זה באמת נכון......תודה על הידיעה!! וברור שזוכרים אותך לימור!!!!
באמת לאן נעלמת?!?

הייי בטח שזוכרים אותך!!../images/Emo8.gif

..אורלנדו?טבעת אירוסין?קייט'??*מקנאה*...*מתעלפת*....עזבו פשוט אין לי איך להגיב...סורי, אבל אני מקווה שזה לא נכון..

לימור! לאן נעלמת?../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

אני מקווה שאת חוזרת..
אה ו.. קייט הזונע
סעמק בעע אררררררררררררררררררררג גכדחגכדפ כעיגחדכ התקף קנאה

Sweet 7teen

New member
../images/Emo15.gif מסכימה עם כל אות!!

חחח כי אין שם ממש מילים שלמות...

T u r n e r 1

New member
תודה לכולן../images/Emo70.gif

איזה חמודות אתן!
ואם אתן שואלות לאן נעלמתי אז זה פשוט בגלל שלא היה לי זמן (הרבה מבחנים ולחץ בלימודים) וחוץ מזה, אני מנסה לצמצם שעות במחשב (כבר יש לי משקפיים בגלל המחשב) אבל בכל אופן, אני רואה שדורית עושה עבודה טובה עם הפורום
אהה ועוד משהו חשוב! בטח יגידו את זה (על אורלנדו) בחדשות ערוץ הבידור אבל רק מחר (יום שלישי) בגלל שביום שני (היום) הם עושים לקט של כל השבוע...

legogras

New member
בורכה השבה!

הי נאי מיצטערת שלא ניכנסתי מלא זמן פשוט המחשב שלי מסרב לעלות את הפורום,אני בעבודה של אבא שלי עכשיו אז אני יכולה להכנס,מה שאורמ שאל תצפו להגבה סדירה מצידי... (+ בדיקת חתימה)

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifבטח שזוכרות

ברוכה השווה!! אני מקווה שהפעם תישארי בפורום המון זמן!!!

למעלה